четвер, 20 грудня 2012 08:45

Крок назустріч: Еріка привітала дітей без батьківської опіки у День Миколая
5

У День святого Миколая до Київського центру соціально-психологічної реабілітації дітей з благодійним візитом завітала відома українська співачка, випускниця "Фабрики зірок-3" Еріка (Анастасія Кочетова – ред.). Співачка приєдналася до благодійної ініціативи "Крок назустріч", соціального проекту мережі лотерейних клубів Кінг Лото, офіційного розповсюджувача державних миттєвих грошових лотерей України.

Діти, що через несприятливу ситуацію в сім'ї тимчасово перебувають під опікою держави, цьогоріч на Миколая отримали з рук Еріки корисні подарунки: старшим дітям вручили сучасні електронні книги, а молодшим - конструктори.

Також дітвору розважали ілюзіоніст та наукове шоу, що в інтерактивному форматі проводить захопливі досліди з хімії та фізики.

"Ми вирішили приєднатися до цієї ініціативи, бо вважаємо, що діти у реабілітаційному центрі не повинні у День святого Миколая залишатися без уваги дорослих. Моєю метою було просто прийти і щиро поспілкуватися з ними, поспівати та посприяти гарному настрою", - сказала Еріка.

Така співпраця соціальної ініціативи Кінг Лото "Крок назустріч" та учасників українського музичного простору є вже традиційною. Нагадаємо, до попередніх етапів допомоги приєднувалися гурт Тартак та співачка Альоша. Як розповів директор мережі лотерейних клубів Кінг Лото Володимир Рубінов, це вже третя акція ініціативи "Крок назустріч". Попередні заходи були направлені на допомогу онкохворим дітям у Київському онкоцентрі.

"Сьогодні ми розширюємо спектр нашої діяльності в допомозі дітям України. Адже дотепер наша увага була сконцентрована винятково на онкохворих дітях, - прокоментував Володимир Рубінов. – Подарунки, шоу-програма та спілкування з Ерікою мають на меті, насамперед, емоційно та морально розрадити й підтримати дітей, які в це свято не можуть провести час зі своєю родиною. Ми хочемо запевнити дітей, що без уваги та опіки вони не залишаться", - відзначив він.

За словами Володимира Рубінова, кошти на допомогу дітям збираються мережею лотерейних клубів за рахунок регулярних відрахувань із продажу лотерейних квитків.

"Також долучитися до благодійної ініціативи та пожертвувати кошти може кожен охочий українець. Зокрема, частину коштів, які вже надійшли для допомоги дітям, склали добровільні пожертвування громадян, що грають у державну лотерею", - за значив пан Володимир.

Він підкреслив, що ініціатива "Крок назустріч" є відкритою до діалогу та некомерційної співпраці із іншими представниками соціально відповідального бізнесу заради добробуту українських дітей.

Хоча центр соціально-психологічної реабілітації є державною установою, він постійно додатково підтримується небайдужими організаціями, фондами та меценатами.

"Однак найвагомішим фактором успішної соціально-психологічної реабілітації є живе спілкування дітей зі своїми благодійниками. І те, що сьогодні вони можуть поспілкуватися з Ерікою, є потужним чинником, що забезпечить дітям гарний настрій у це свято". - переконана очільниця центру реабілітації.

Чергова благодійна акція "Крок назустріч" завершилася співами, роздаванням автографів та фотосесією дітей із зіркою українського шоу-бізнесу, співачкою Ерікою.

Зараз ви читаєте новину «Крок назустріч: Еріка привітала дітей без батьківської опіки у День Миколая». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути