Ексклюзиви
четвер, 06 вересня 2012 18:10

"Козаки" забили дошками двері в офіс FEMEN
7

Фото: Фото: femen.org

Представники "Вірного козацтва" зібралися біля входу в будівлю офісу руху "FEMEN", розташованого на вул.Михайлівська, 21 в Києві, і забили двома дошками навхрест вхідні двері, повідомляється на сайті організації в четвер.

"Тільки що група людей, яка своїм виглядом нагадує масовку кінофільму "Тихий Дон", спробувала заблокувати вхід в офіс FEMEN на Михайлівській, 21. Скандуючи "За віру, царя и вітчизну!", помахуючи молотками і осавульськими нагайками, ряджені прийнялися навхрест забивати вхідні двері", - йдеться в повідомленні.

В організації зазначили, що козаки прибили до одвірка табличку з написом "Бабі дорога - від печі до порога". У свою чергу активістки FEMEN зберегли табличку і прибили її до дверей офісного туалету.

При цьому на сайті опублікована фотографія забитих двома тонкими дошками навхрест дверей офісу і табличкою з намальованим від руки написом "Бабі дорога - від печі до порога". При цьому на дошках від руки в 4-х місцях написано "Вірне Козацтво". Всі написи російською мовою.

"Патріархат, як і будь-яка система, що себе віджила, постає перед нами у все більш безглуздих формах. Свідчення тому - архаїчно-комічні образи її ідеологів і послідовників: товсті попи, п'яненькі козаки та інші напівказкові персонажі", - резюмується в коментарі "FEMEN".

На сайті "Вірні козацтва" вказані цілі організації: захист православної віри, патріотичне виховання молоді, відновлення історичної правди.

Зараз ви читаєте новину «"Козаки" забили дошками двері в офіс FEMEN». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

170

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути