пʼятниця, 06 липня 2007 13:18

Короля Бельгії звинуватили у вбивстві двох чоловік

 Король бельгійців Альберт II був безпосереднім винуватцем автокатастрофи 35-річної давності, у якій загинули дві людини, вважає колишній радник принца Бельгії Лорана, повідомляє у п"ятницю, 6 липня, місцевий телеканал RTL.

Полковник Ноель Вессен опублікував книгу, в якій звинуватив короля Альберта в "шаленій їзді", яка призвела до людських жертв.

У 1972 році на трасі у бельгійському місті Ставело (Stavelot) молодий принц Бельгії Альберт їхав у автомобілі, за кермом якого, за версією слідства, знаходився приятель його Величності Патрік Ланг.

Водій не справився з управлінням, вчасно не загальмував і на великій швидкості врізався в машину, що їхала справа. Її пасажири - пара з Німеччини - померли на місці. Ланга засудили до двох років в"язниці.

Вессен стверджує, що за кермом у момент аварії знаходився не Ланг, а принц Альберт, який помінявся з ним місцями, щоб уникнути покарання.

Ланг категорично заперечив подібне звинувачення, відзначивши, що у тій критичній ситуації "неможливо було нічого змінити", пише РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Короля Бельгії звинуватили у вбивстві двох чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути