Ексклюзиви
четвер, 13 листопада 2008 15:11

Королева Єлизавета II готова поступитися троном принцові Чарльзу

Королева Єлизавета II готова поступитися троном принцові Чарльзу

Принц Уельський Чарльз "володіє всіма здібностями, щоб узяти на себе відповідальність за монархію". Про це, як передає ИТАР-ТАСС, заявила королева Великої Британії Єлизавета II під час відвідин в Лондоні штаб-квартири гуманітарного фонду Prince"s Trust, створеного в 1976 році за ініціативою та на гроші Чарльза. Prince"s Trust веде широку роботу з навчання та працевлаштування молодих людей, які опинилися "на узбіччі життя". Під час відвідин штаб-квартири Єлизавета П відзначила, що "нескінченна горда" його досягненнями. Reuters відзначає, що це чи не вища публічна похвала, якої Чарльз удостоївся від матері.

Тепер в Лондоні заговорили: тим самим 82-річна Єлизавета II дала зрозуміти, що замислюється про передачу корони принцові Чарльзу.

Візит королеви в Prince"s Trust пов"язаний з майбутнім (у найближчу п"ятницю, 14 листопада) ювілеєм спадкоємця - принцові Уельському виконається 60 років, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Королева Єлизавета II готова поступитися троном принцові Чарльзу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути