Ексклюзиви
четвер, 27 квітня 2023 06:00

Кому зірки обіцяють суперуспішний день – гороскоп на 27 квітня

Кому зірки обіцяють суперуспішний день – гороскоп на 27 квітня
Брати участь у співбесіді на здобуття нової посади не варто. Важко буде продемонструвати свої найсильніші сторони. Фото: pixabay.com

27 квітня займайтеся справами, які приносять задоволення. Чергуйте розумову працю з фізичною. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня люди виявлятимуть виняткову впертість, - говорить астрологиня. – Це заважатиме досягти порозуміння під час перемовин. Зірки обіцяють суперуспішний день Овнам, Терезам і Стрільцям. Ви легко досягатимете своєї мети і залишите позаду конкурентів. Іншим знакам зодіаку брати участь у співбесіді на здобуття нової посади не варто. Важко буде продемонструвати свої найсильніші сторони. Бракуватиме слів. Забуватиметься важливе. Гарний день для аналізу результатів своєї роботи. Виявляйте помилки й виправляйте їх. Триває складний фінансовий період. Бажано перейти в режим економії. Купуйте лише найнеобхідніше".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Йтимете до мети, не зважаючи на те, що це може нашкодити іншим. Поважайте людей, що вас оточують. Скоро ситуація зміниться і коритися обставинам доведеться вам. У магазин ідіть, коли добре пообідаєте. Тоді не накупите зайвого.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Уникайте людей, які ставлять палиці в колеса і розпускають чутки про інших. Упевнено рухайтеся до своєї цілі. Зірки обіцяють вам успіх. Пам'ятайте, лише сміливі мають успіх.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Чоловіки ледь не щодня будуть шоковані поведінкою дружин, сестер і подруг. Зараз вони робитимуть усе наперекір. Не засуджуйте і не сваріть. Скоро все стане на свої місця. Якщо хочете когось закохати у себе, залишайтеся собою.

Рак (22 червня – 22 липня)

Боротиметеся із бажанням розказати комусь свої таємниці. Краще промовчіть. Перехід на нове місце роботи та зміна посади будуть вдалими. Заявите про себе, як про хорошого керівника і лідера. Заробітки зростуть.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Відмовтеся від невигідних справ, на які йде багато зусиль та отримуєте мало віддачі. Шукайте нові напрямки діяльності. Втілите у життя усе, що запланували. Не дозволяйте дрібницям зіпсувати вам настрій.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Вранці матимете купу планів, та втома заставить залишитися вдома. Грошей у гаманці буде вдосталь, хоча регулярно виникатимуть складності з отриманням готівки у банкоматі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому останній тиждень квітня принесе багато грошей і шалену любов – гороскоп на 24-30 квітня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не час розривати стосунки. Почуватиметеся самотніми. Добре йтимуть справи у друзів. Не заздріть. Порадійте їхнім успіхам та не соромтеся просити підтримки.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Це час кардинальних змін у житті. Не бійтеся складнощів. Зароблені гроші надходитимуть без затримки. Вдалий період для придбання меблів. Візит до стоматолога варто скасувати. Його робота не задовольнятиме.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Це період самозаглиблення та пізнання. Більше читайте. У книгах знайдете відповіді на свої питання. Зараз важко буде когось вразити. Не шукайте пару в інтернеті. Перше побачення перенесіть на наступний тиждень.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Один із найщасливіших знаків цього дня. Багато що вдаватиметеся. Простягайте руку допомоги, навіть якщо вас про це не просять.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не варто затівати ремонт. Він затягнеться на кілька місяців. Кохані потребують вашої підтримки. Не відкладайте розмову з ними на потім. Саме ви зараз здатні відшукати потрібні слова.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не лінуйтеся. Настав чудовий період для заняття спортом і навчання. Нові знання швидко засвоюватимуться. Це дозволить вийти на новий рівень і досягти більшого.

Фінансовий гороскоп на травень не залишить байдужим жодного. Довідайтеся першими, якому знаку зодіаку варто розраховувати на премії та особливі подарунки.

Зараз ви читаєте новину «Кому зірки обіцяють суперуспішний день – гороскоп на 27 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути