понеділок, 24 квітня 2023 23:10

Кому останній тиждень квітня принесе багато грошей і шалену любов – гороскоп на 24-30 квітня

Кому останній тиждень квітня принесе багато грошей і шалену любов – гороскоп на 24-30 квітня
Шалена любов чекає на Левів, Дів і Козерогів. Не приховуйте своїх почуттів. Фото: pixabay.com

Тиждень з 24 по 30 квітня – час відкриттів і гарних новин. Нарешті відбудеться те, на що кожен із нас сподівався. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Женіть від себе погані думки та з оптимізмом дивіться у майбутнє, - говорить астрологиня. – Те, що зробите з любов'ю, приноситиме гарні плоди багато років. Наберіться терпіння, якщо щось не вдається. Пам'ятайте вислів давньогрецького філософа Епікура: "Дякуємо блаженній природі за те, що потрібне зробила неважким, а важке непотрібним". Відпускайте речі та справи, які загнали вас у глухий кут, і впевнено та легко рушайте вперед. Хочете почути істину? Запитайте про те, що вас турбує, у дитини. Її відповідь здивує і заставить замислитися. Цей тиждень принесе високі заробітки Тельцям і Водоліям. Шалена любов чекає на Левів, Дів і Козерогів. Не приховуйте своїх почуттів. Романтичне побачення допоможе повернути пристрасть у ваше життя".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Іншими очима гляньте на те, чим займаєтеся. Творчі люди переживатимуть кризу. Погіршується пам'ять і здатність чітко формулювати свою думку. Навіть давні компаньйони тепер погано розумітимуть одне одного.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Насолоджуйтеся тим, що маєте. Порадуйте себе подарунками. Вдалими будуть покупки одягу і взуття. У вас закохуватимуться друзі і знайомі. Не дозволяйте, аби випадковий роман зіпсував ваше життя.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Обмежте спілкування з людьми, які дратують. Цього тижня вас легко буде вивести з рівноваги. Не поспішайте, коли приймаєте важливі рішення. Шукайте однодумців. Маєте шанс створити гарну команду і разом досягти бажаного результату.

Рак (22 червня – 22 липня)

Новини звідусіль спантеличуватимуть. Розумно розприділіть час і ресурси. Щоб встигнути якомога більше, прокидайтеся зі сходом сонця. Дратуватиметеся через черги у магазинах. Купуйте продукти зарання, щоб не гаяти час.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Важко буде вгадати, про що думають ваші колеги та друзі. Ваші плани не співпадатимуть, через це спалахуватимуть конфлікти. Не переживайте через те, що все навколо змінюється. Ці зміни відкриють нове дихання.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Мрії починають здійснюватися. Будьте легкими у спілкування з друзями. Не надокучайте одне одному. Вас познайомлять з людиною, яка згодом може стати вашою коханою половинкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому цей місяць допоможе змінити життя на краще – любовний прогноз на травень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Конкуренти заздритимуть вашим успіхам. Робіть усе задумане, але не розповідайте іншим, як вам це вдається. Зміншіть кількість спожитої кави. Замість цукру спробуйте використати паличку кориці. Смак вас приємно здивує.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Спілкування в інтернеті приємно здивує, але до побачення діло не дійде. Нагадають про себе колишні борги. Знайдіть спосіб розрахуватися з ними до четверга. Не допускайте аварійних ситуацій в домі. Не залишайте увімкненими грилі, хлібопічки та посудомийки.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Боріться зі шкідливими звичками, зайвою вагою і лінню. Закінчуйте стосунки, які розчарували. Прощайтеся з тими, хто завдав багато болю. Не варто починати новий бізнес. Утримайтеся від спокуси витратити гроші на дорогі аксесуари.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Накриє відчуття самотності. Діалог з коханими зайде в глухий кут. Захочеться утекти від всіх, читати книги, дивитися фільми і мріяти про майбутнє. Відмовтеся від позик. Не варто купувати смартфони та ноутбуки у кредит.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

З'явиться відчуття спокою і надійності. Відкрийте серце, очі і вуха. Все, що зараз до вас приходить, це подарунки долі, на які ви заслуговуєте. Заробітки зростають. Дозвольте собі оновити техніку і меблі в домі.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Це період наукових відкриттів. Успіхи чекають на людей із нестандартним мисленням. Цікаві думки з'являться уві сні. У понеділок снитимуться віщі сни. У середу відкриєте у собі нові здібності. Легко вдаватиметься вивчення іноземних мов.

Астрологиня приголомшила особливим гороскопом на травень. На кого чекає фінансовий успіх і неймовірний злет.

Зараз ви читаєте новину «Кому останній тиждень квітня принесе багато грошей і шалену любов – гороскоп на 24-30 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути