четвер, 11 травня 2023 00:00

Хто відкриє у собі суперздібності і почне заробляти більше за інших – фінансовий гороскоп на травень

Хто відкриє у собі суперздібності і почне заробляти більше за інших – фінансовий гороскоп на травень
Отримаєте пропозицію, перед якою важко встояти. Не гайте часу на роздуми. Цей місяць допоможе змінити життя на краще. Фото: pixabay.com

У травні гроші йтимуть до терплячих. Не кидайте справу, яка набридла. Саме вона зараз приноситиме стабільний дохід. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього місяця Тельці і Скорпіони, Терези і Водолії відкриють у собі суперздібності, – говорить астрологиня. – Це допоможе знайти цікаву роботу і опанувати нову професію. Ваші доходи підуть вгору. Почнете заробляти більше за інших. Поки не час відкривати комусь секрети успіху. Поради будете роздавати згодом. Зараз краще впевнено рухатися до цілі. Козерогам і Овнам травень допоможе переосмислити своє призначення. Зловите себе на думці, що марнуєте час на роботу, яка давно не приносить задоволення. Риби, Діви та Раки знайдуть у собі сили почати усе спочатку. Отримаєте пропозицію, перед якою важко встояти. Не гайте часу на роздуми. Цей місяць допоможе змінити життя на краще".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Ви сповнені натхнення і сили. Це найкращий час для зміни місця роботи та навчання. Легко вдаватимуться іноземні мови та комп'ютерні науки. Не заздріть успіхам знайомих, доки не довідаєтеся, якою ціною вони усього досягли.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Розвивайте свої таланти. Саме вони годуватимуть вас наступні роки. Вкладайте кошти у саморозвиток. Цікаві пропозиції надійдуть від людей, з якими раніше працювали в одному колективі. Брати додаткову роботу чи змінювати рід діяльності краще у середині травня.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Найбільш працездатними себе відчуватимете увечері. Не відмовляйтеся від роботи у нічну зміну. Більше справ вдаватиметься після заходу сонця. Якщо займаєтеся торгівлею, розміщувати рекламні оголошення краще увечері. Легко буде знайти покупця.

Рак (22 червня – 22 липня)

Кінець травня – вдалий час для пошуку роботи і зміни роду діяльності. Відчуєте покращення у фінансовій сфері. Не варто накопичувати гроші вдома. Вони повинні працювати. Вкладайте у бізнес, купуйте нерухомість, яку можна буде здати в оренду.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Ваші заробітки залежатимуть від того, яку підтримку отримуватимете від батьків та коханих. Злагода в домі зробить вас ще більш працездатними і цілеспрямованими. Залишайтеся великодушним, не згадуйте старі образи. Більше грошей стане після 15 травня. Можна подумати про придбання авто.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Зміняться уподобання. Із ними у ваше життя прийдуть нові знайомі. Сповна використовуйте свій творчий потенціал. Змініть імідж. Важко вирішуватимуться фінансові питання. Багато витрачатимете на подорожі і навчання. Доведеться скористатися заощадженнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які три знаки мають шанс розбагатіти – фінансовий гороскоп на 2023 рік

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Заводьте нові знайомства. Прислухайтеся до інтуїції, довіртеся долі. Якщо доведеться змінити місце проживання чи роботи, не жалкуйте ні про що. Життя веде вас у правильному напрямку. Не спокушайтеся на пропозиції щодо роботи за кордоном. Коханим і дітям важко буде звикнути до тамтешніх умов.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Мудрість і досвід виручатимуть на роботі і вдома. Вашої поради потребуватимуть молодші родичі і колеги. Не варто складати гроші про запас. Травень – вдалий місяць для придбання авто і меблів. Щаститиме аграріям. Посаджене вами даватиме добрі плоди.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Власну справу краще відкрити у кінці місяця. Складіть бізнес-план і порадьтеся з досвідченими колегами. Не скупіться на консультантів. Вони застережуть вас від багатьох помилок. Слідкуйте за роботою серцево-судинної системи. Не ігноруйте головні болі і погіршення пам'яті.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Матимете вдосталь планів, але від частини з них доведеться відмовитися. Не варто затівати будівництво. Грошей поки не достатньо, аби втілити у життя усі ваші дизайнерські рішення. Щедрим буде кінець місяця. Отримаєте кошти, які вам заборгували. Скористайтеся цими грошима мудро.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Гроші йтимуть до ваших рук. Не бійтеся важкої роботи. За неї щедро винагородять. Стримуйте свою цікавість. Не варто сунути носа у чужі справи. Молодші родичі цікавитимуться вашою порадою щодо вибору майбутньої професії. Допоможіть їм обрати правильну спеціальність та університет для вступу.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не варто метушитися і перейматися проблемами інших. Настав час змінити зовнішність і шукати роботу з вищими заробітками. Тоді друга половина року буде такою, якою ви хотіли б її бачити. Придбання нерухомості відкладіть на осінь.

Астрологиня приголомшила прогнозом на тиждень. Довідайтеся першими, які знаки відчують себе справжніми щасливчиками.

Зараз ви читаєте новину «Хто відкриє у собі суперздібності і почне заробляти більше за інших – фінансовий гороскоп на травень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути