Ексклюзиви
середа, 26 квітня 2023 06:00

Кому квітень приготував особливі подарунки наостанок - гороскоп на 26 квітня

Кому квітень приготував особливі подарунки наостанок - гороскоп на 26 квітня
Знайомі надокучатимуть з пропозиціями познайомити вас з кимось. Ввічливо відмовтеся. Фото: pixabay.com

26 квітня Тельці та Водолії відкриють у собі суперздібності. Ви легко передбачатимете, що і кого чекає у найближчому майбутньому. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Відмовтеся від обтяжливих обов'язків, - говорить астрологиня. – Зробіть вибір на користь роботи, яка вам подобається. Особисте життя буде в епіцентрі уваги оточуючих. Щось приховати навряд чи вдасться. Знайомі надокучатимуть з пропозиціями познайомити вас з кимось. Ввічливо відмовтеся. Надокучатимуть головні болі через метеозалежність. Середа – день порозуміння й примирення. Пробачайте близьким старі образи. Не час думати про кар'єрне зростання. Перешкод на цьому шляху буде надто багато. Виходитимуть з ладу смартфони та комп'ютери. Придбання нових телефонів чи ноутбуків відкладіть до вихідних. Квітень готує особливі подарунки для Левів, Козерогів і Близнюків. Чекайте на цікаві пропозиції та запрошення".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Купуючи речі, дбайте про їхню практичність. Не витрачайте гроші на те, що носити не плануєте. Через перевтому можливі запаморочення. Пильнуйте за самопочуттям.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Справи добре підуть у середу. Не намагайтеся будь-що сподобатися тим, хто запав вам у серце. Відмовтеся від татуювання та пірсингу. Шкіра погано загоюватиметься.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Дратуватимуть деякі риси характеру людей, якими раніше захоплювалися. Пам'ятайте, ніхто не ідеальний. Зачекайте з вибором партнера. Перше побачення розчарує.

Рак (22 червня – 22 липня)

Багато хто побачить світло в кінці тунелю. Але зараз не час приймати ключові рішення і запускати нові проєкти. Плануйте. Навантажте другу половину травня. Це сприятливий період для початку нового бізнесу.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не дозволяйте зміні погодних умов перебити ваші плани. Знайдіть спосіб покращити настрій і вчасно завершити усі робочі моменти. Зароблені гроші надійдуть вчасно. Матеріальне становище покращується.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Ви знаходитиметеся на перехресті. Вибір, куди рухатися далі, приймайте у травні. Це час змін на краще. Зароблені гроші важко буде отримати на руки. Не обіцяйте комусь дати у борг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому останній тиждень квітня принесе багато грошей і шалену любов – гороскоп на 24-30 квітня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Отримаєте цікаві фінансові пропозиції. Але пристати на них краще у четвер. Вихідні багатьом доведеться провести на роботі. Навантаження на гаманець зростає. Ревнуватимете коханих до їхніх друзів. Не поспішайте з висновками.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Прислухайтеся до інтуїції. Вона підкаже, як поводити себе у критичній ситуації. Не тримайте у собі тривогу. Позбутися нав'язливих думок допоможе сміх. Подивіться улюблену комедію. Розмова з дітьми не складеться. Надмірна турбота нашкодить.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Будете надміру дратівливими. Здаватиметься, що всі навколо хочуть завадити вашим планам. Не час оголошувати комусь війну. Навчіться слухати інших, тоді й самі будете почутими. Дійте, як підказує розум і совість. Швидко набиратиметься зайва вага.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Вставайте раніше і одразу беріться за роботу, тоді день пройде плідно. Доходи від цього рахуватимете на початку травня. Вам легко вдаватиметься навчання та кулінарія. Дивуйте коханих стравами за новими рецептами.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Гроші надходитимуть стабільно і вчасно. Утримайтеся від незапланованих витрат. Вечори будуть багаті на знайомства. Є шанс зустріти не одну цікаву людину, з якою буде приємно підтримувати стосунки. Коханої половинки серед них не буде.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Кінець місяця порадує заробітками. З головою поринете у власні справи. Кохані помітять, що ви не в змозі багато часу приділяти родині. Не соромтеся просити про допомогу.

Астрологиня приголомшила прогнозом на травень і назвала знаки, які почуватимуться справжніми щасливчиками.

Зараз ви читаєте новину «Кому квітень приготував особливі подарунки наостанок - гороскоп на 26 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути