пʼятниця, 28 вересня 2007 14:21

Коли ЦВК буде оголошувати результати виборів

У прес-центрі Центральної виборчої комісії впродовж дня голосування на дострокових виборах до Верховної Ради України 30 вересня впродовж дня відбуватимуться брифінги керівництва ЦВК.

Як повідомили у прес-службі Центральної виборчої комісії, зокрема, на 10.00 заплановано брифінг голови ЦВК Володимира Шаповала, на якому він надасть оперативну інформацію про початок голосування на виборчих дільницях.

О 13.00 передбачається брифінг секретаря Комісії Тетяни Лукаш, яка поінформує про загальну кількість виборців, внесених до списку виборців на виборчих дільницях на момент початку голосування; кількість їх у витягах зі списків виборців для голосування за місцем перебування; кількість виборців, які взяли участь у голосуванні на виборчих дільницях станом на 12-ту годину, а також про інші події, пов"язані з ходом голосування.

На 17.00 заплановано брифінг заступника голови Комісії Андрія Магери, який надасть інформацію про кількість виборців, які взяли участь у голосуванні на виборчих дільницях станом на 16-ту годину, а також повідомить про зауваження, скарги тощо в разі їх наявності.

О 21.00 передбачається брифінг заступника голови Комісії Жанни Усенко-Чорної, на якому буде оприлюднена інформація про кількість виборців, які взяли участь у голосуванні на виборчих дільницях станом на 20-ту годину, про випадки порушень, якщо такі мали місце під час голосування, про звернення до ЦВК та оперативне на них реагування, можливі надзвичайні ситуації.

О 23.30 планується брифінг голови Комісії Шаповала. Він надасть інформацію на момент закінчення голосування щодо: загальної кількості виборців, внесених до списку виборців на виборчих дільницях територіального виборчого округу; загальної кількості виборців, які отримали бюлетені на виборчих дільницях територіальних виборчих округів; загальної кількості виборців, які отримали виборчі бюлетені за місцем їх перебування. За наявності – буде озвучена інформація про кількість виборців, які отримали виборці бюлетені на виборчих дільницях закордонного виборчого округу.

Остаточна інформація про кількість виборців, які взяли участь у голосуванні з позачергових виборів народних депутатів України 30 вересня 2007 року.

Оприлюднення оперативної інформації про повідомлення з місць, випадки порушень тощо.

О 2.00 (3.00) 1 жовтня передбачається брифінг заступника голови Комісії Магери. У порядку надходження – повідомлення про перші підсумки голосування в округах, регіонах, інша актуальна інформація.

О 9.00 – прес-конференція за участю голови Комісії, його заступників та секретаря Комісії щодо попередніх підсумків голосування. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Коли ЦВК буде оголошувати результати виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути