Ексклюзиви
понеділок, 03 вересня 2012 16:03

Київський університет до жодного рейтингу не потрапив - Times Higher Education

Головний редактор рейтингу Times Higher Education Філ Бейті спростував заяву міністра освіти Дмитра Табачника щодо наявності в рейтингу українського вузу. Редактор рейтингу також заперечує, що дзвонив Табачнику.

Автор: Скрін: zn.ua
 

Як відомо, 31 серпня Табачник заявив: "Мені сьогодні телефонував директор найпрестижнішого лондонського" таймсовского "рейтингу. І вчора ухвалено рішення, що Київський національний університет імені Тараса Шевченка увійшов до складу світового рейтингу за eсіма показниками."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для Табачника Русь - це "російсько-українська співдружність"

У відповідь на звернення представників Центру дослідження суспільства, головний редактор рейтингу Times Higher Education Філ Бейті повідомив:

"Я можу підтвердити, що цей університет не був включений до рейтингу Times Higher Education World University Rankings. Рейтинг на 2012-2013 роки буде опублікований 3 жовтня 2012 року ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куплений Табачником шкільний автобус згорів під час експлуатації

Також Бейті додав, що редакція рейтингу має заявку від університету і він оцінювався комісією, однак не отримав місця в рейтингу.

Автор: Скрін: zn.ua
 

Редактор рейтингу також підтвердив, що він особисто не дзвонив міністрові Табачнику, не виключивши, щоправда, що в міністерство могли телефонувати експерти, які збирають інформацію. У той же час, одержання додаткової інформації не означає включення в рейтинг, а є частиною робочого процесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Табачник свариться, що на заході України будують пам'ятники, а не туалети для школярів

За словами Бейті, ніяка інформація про місця університетів у рейтингу 2012-2013 в принципі не може бути оприлюдненою раніше 3 жовтня. Деякі дані можуть отримати тільки представники університетів, які потрапили в рейтинг, - за 24 години до його оприлюднення.

Автор: Скрін: zn.ua
 

Зараз ви читаєте новину «Київський університет до жодного рейтингу не потрапив - Times Higher Education». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути