середа, 24 березня 2010 10:02

Київ уже викинув на паводок 1 мільйон гривень

Київ уже викинув на паводок 1 мільйон гривень

Станом на 23 березня столична влада вже витратила 1 мільйон гривень на протипаводкові заходи у Києві.

Про це заявив профільний заступник голови КМДА Валерій Миронов, повідомляє прес-служба чиновника.

"Кошти, зокрема, були спрямовані на розчищення гідротехнічних споруджень, водоймищ, ставків і об"єктів, що знаходяться в зоні шкідливого впливу льодоходу, повені і паводків", - сказав Миронов.

Він наголосив, що нині вже перевірений стан інженерного захисту територій, що знаходяться в зоні впливу весняного паводку, а також приведені до готовності плавзасоби й автотехніка для роботи в умовах повені і можливої евакуації людей.

За словами Миронова, підготовка до пропуску весняного паводка здійснюється в чотири етапи: перший етап - розчищення русел водних об"єктів і прилягаючих територій від повалених дерев і сміття; другий етап - це безпосередньо робота великої техніки з розчищення русел і водопропускних труб від мулу, ремонт гідротехнічних і водопропускних споруджень; третій етап - розчищення територій від сторонніх предметів; завершальний етап - вивіз сміття.

Роботи проводяться на 34 об"єктах, у тому числі Дарницькому меліоративному каналі, річках Либідь, Віта, Дарничанка, Сирець, озерах Сонячне, Лугове й інших.

Виконання робіт здійснюється як відповідними підрозділами КП "Плесо", так і підрядними організаціями, що оснащені необхідною технікою.

"Уже 31 березня КП "Плесо" планує завершити роботи по підготовці до пропуску весняного паводка гідротехнічних, водопропускних споруджень і насосних станцій, що перебувають у віданні підприємства", - відзначив Миронов.

Як відомо, у середині лютого міський голова Леонід Черновецький доручив виділити 4,2 мільйона гривень на боротьбу з паводком у столиці.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Київ уже викинув на паводок 1 мільйон гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути