пʼятниця, 25 травня 2007 12:40

Кіру Найтлі визнали невинною у смерті дівчини від анорексії

Британська кіноакторка Кіра Найтлі виграла суд проти газети The Daily Mail, яка опублікувала статтю, в якій на зірку фактично покладалася відповідальність за смерть 19-річної дівчини, яка страждала на анорексію. Найтлі були принесені вибачення, крім того, вона отримає три тисячі фунтів стерлінгів у якості компенсації за наклеп. Як повідомляється, ці гроші будуть спрямовані на боротьбу з хворобами, пов"язаними з харчуванням.

Акторка подала позов проти видання в січні 2007 року, після того, як в The Daily Mail з"явилася стаття про Софі Мазурек, загиблу від анорексії. Матеріал був проілюстрований фотографією Кіри Найтлі, а мати покійної дівчини розповідала про те, який вплив на психіку підлітків роблять знаменитості, у тому числі і зірка "Піратів Карібського моря". У статті був зроблений висновок, що жінки шкодять своєму здоров"ю, намагаючись стати такими ж худими, як акторки та моделі.

Адвокати 22-річної Кіри наполягали на тому, що вона не страждає на анорексію і не захоплюється фітнесом, а її стрункість є природною. Також вони заявили, що актриса "виражає якнайглибші співчуття сім"ї загиблої дівчини", передає Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Кіру Найтлі визнали невинною у смерті дівчини від анорексії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути