субота, 25 серпня 2007 10:14

Київські "Регіони" заявляють про провокації

Київська міська організація Партії регіонів вимагає від правоохоронних органів розслідувати провокації проти активістів партії.

Вчора, в День Незалежності, опівдні до інформаційного намету Партії регіонів, розташованого на Майдані Незалежності, підійшли люди в цивільному і зажадали прибрати агітаційний "дирижабль" із зображенням партійної символіки Партії регіонів. Волонтери із Союзу молоді регіонів, що працюють в наметі, попросили людину представитися і пояснити, з якої причини вони мають це робити, адже своєю присутністю вони нічого не порушують, нічого образливого в агітаційних матеріалах немає, що це мирна акція київських регіоналів, присвячена Дню Незалежності. Людина, що вимагала прибрати атрибутику Партії регіонів, не представилася, а "свою вимогу пояснила тим, що зараз на Майдан повинен приїхати Президент, і "дирижабль" розвиватиметься прямо перед його очима, що може йому не сподобатися", повідомляє прес-служба Київською міськорганізації ПР.

За її інформацією, приблизно в цей же час до намету, розміщеного з протилежного боку Майдану, біля готелю "Україна", теж підійшла група людей в цивільному, які, не представившись, зажадали і тут прибрати агітаційний "дирижабль" ПР. Після того, як волонтери з обох наметів відмовилися виконати ці абсолютно безпідставні вимоги, люди в штатському обрізали троси, що тримали "дирижаблі", і пішли. Активісти Партії регіонів намагалися їх затримати, але це їм не вдалося.

Крім того прес-служба повідомляє, що близько 13.00 в районі метро "Дорогожичі" двоє невідомих підійшли до активіста ПР, який стояв з партійним прапором і, погрожуючи пістолетом, супроводжуючи це нецензурною лайкою, відібрали прапор. Після чого поїхали в невідомому напрямі на автомобілі, передає прес-служба Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Київські "Регіони" заявляють про провокації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути