пʼятниця, 03 лютого 2017 09:55

Кияни захистили своє житло від захоплення

Кияни захистили своє житло від захоплення

Учасники гаражного кооперативу намагалися привласнити житловий будинок у Києві.

Про це розповідають мешканці будинку.

Гаражний кооператив "Либідь-2" на чолі з колишнім міліціонером Владиславом Зарембою направили громадським організаціям неправдиву інформацію про незаконність будівництва за адресою Писаржевського, 8. Організації використали для проведення мітингу біля входу в будинок. В акції взяли участь 7 членів кооперативу та 20 молодиків. Вони заблокували вхід до будівлі.

Такі дії обурили власників квартир, які нещодавно отримали документацію на придбане житло і переїжджають у новий будинок. Їх зацікавило, чим 2 звичайних будинки заважають кільком учасникам кооперативу. Чіткої відповіді учасники акції надати не змогли.

"Усі дозвільні документи на будівництво даного комплексу в нас є, - зазначив директор компанії "Строй-Альянс Груп" Павло Пугач. - Загарбник цього кооперативу незаконно змістив колишнього голову. На даний час це Заремба. І близько півроку тому сюди приїжджали озброєні представники гаражного кооперативу з метою вимагати певну суму грошей для нібито безперешкодного нашого будівництва. Цей діалог не відбувся в позитивному напрямку, тому зараз відбуваються дані акції та претензії".

На місце події прибула поліція. Мітинг визнали незаконним, так як його дозволили проводити в іншому місці - за 500 метрів від будинку. Акцію кваліфікували як адміністративне правопорушення.

Зараз ви читаєте новину «Кияни захистили своє житло від захоплення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути