середа, 26 травня 2010 11:17

Карла Бруні соромиться "помилок молодості"

Карла Бруні соромиться "помилок молодості"

Недоброзичливці дружини президента Франції Карли Бруні витягли з шафи черговий "скелет": справжнім інтернет-хітом став запис ток-шоу 1996 року.

На відео перша леді Франції, а тоді - 28-річна супер-модель, розповідає про те, як добре вона володіє іноземними мовами, але не взагалі, а в тих випадках, коли справа стосується інтимних тем.

"Ми подорожуємо світом, зустрічаємо нових людей, але не завжди знаємо, що сказати їм в тому випадку, коли справа доходить до ліжка. Наприклад, якщо ви спілкуєтеся з німцем і хочете сказати йому:" Ти мене заводиш ", вам треба сказати. .. " - відтворила нинішня перша леді Франції відповідну фразу німецькою мовою.

Колишня модель вже заявила, що шокована, засмучена, і що їй дуже соромно за свої слова. Ставши першою леді, Карла Бруні намагається виглядати скромницею, але поки у неї це виходить не дуже добре.

На початку цього року преса писала про те, що вона нібито зраджує чоловікові з рок-музикантом, а вже в травні в США вийшла книга, де цитувався діалог Карли Бруні та американської першої леді Мішель Обами. Начебто тоді пані Бруні розповіла про те, як одного разу вона зайнялися коханням з президентом Франції прямо в його робочому кабінеті, а в цей час за дверима главу держави чекав високопосадовий гість.

Вести

Зараз ви читаєте новину «Карла Бруні соромиться "помилок молодості"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути