Ексклюзиви
пʼятниця, 26 березня 2010 12:55

Карла Бруні відвертає увагу від зрад Саркозі (ВІДЕО)

  Карлу хвилює тільки думка її близьких
Карлу хвилює тільки думка її близьких

Перша леді Франції виступила з черговим зверненням. У спеціальному відеоролику Карла Бруні переконливо просить "полюбити її". Варто відзначити, що досвіду в проведенні піар-кампаній колишньої топ-моделі не позичати. Відеозвернення з"явилося якраз після того, як злегка утихли численні чутки про позашлюбні зв"язки Карли та Ніколя Саркозі.

Відеозвернення Бруні-Саркозі призначене насамперед для читачів модного журналу Madame Figaro, додатку однієї з центральних газет країни Le Figaro. На цьому тижні перша леді Франції виконуватиме обов"язки запрошеного редактора глянсового видання.

Карла також відповіла на питання читачів і розповіла, що в принципі її хвилює лише думка близьких і вона не звертає уваги, що говорять про неї сторонні.

"Я б вважала за краще, щоб люди, які терпіти мене не можуть, постаралися б зрозуміти мене, - пояснила Бруні. - Адже ми не завжди відчуваємо любов з першого погляду".

За словами знаменитості, їй не важко поєднувати кар"єру співачки з вихованням дев"ятирічного сина Ауреліана і виконання функцій першою леді країни.

"Це питання ритму і розкладу. Писати я вважаю за краще ночами, а вдень живу сімейним життям", - пояснила 42-річна співачка, яка зазначила, що пристосуватися до нової ролі дружини президента виявилось "зовсім не важко".

Нагадаємо, минулого тижня в пресі з"явилися повідомлення, що перша леді Франції крутить роман за спиною чоловіка. Коханцем першої леді таблоїди називали старого приятеля Бруні, 37-річного музиканта Бенджамина Бьоле. А Ніколя Саркозі, у свою чергу, нібито знайшов утіху в обіймах міністра екології 40-річної Шанталь Жуанно. При цьому прогнозувалося, що перша пара країни розпадеться, як тільки закінчиться президентський термін Саркозі.

Прес-служба Єлісейського палацу вважала за краще не коментувати плітки. Але Карла одразу ж відреагувала і заявила, 99 % того, що про неї пишуть, є брехнею. Що відноситься і до романтичного зв"язку на стороні.

 

.Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Карла Бруні відвертає увагу від зрад Саркозі (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути