середа, 10 березня 2010 16:34

Карла Бруні не сумнівається в вірності Саркозі

Карла Бруні не сумнівається в вірності Саркозі

Перша леді Франції Карла Бруні спростувала повідомлення ЗМІ про те, що її шлюб з президентом Франції Ніколя Саркозі перебуває на межі розлучення через подружню зраду. В ексклюзивному інтерв"ю британському телеканалу Sky News Бруні заявила, що Саркозі ніколи не зраджував їй. Сам президент Франції також спростував чутки про проблеми з з дружиною.

ЗМІ відзначають, що виступ дружини чинного президента в телевізійному ефірі з приводу стану їхнього шлюбу є безпрецедентним у сучасній європейській історії.

Британські ЗМІ широко висвітлюють чутки про проблеми у подружньому житті президентського подружжя Франції. Впливова лондонська газета The Daily Telegraph вийшла в середу з великою фотографією третьої дружини президента Франції та статтею на своїй першій смузі, в якій повідомляється, що "Франція сповнена розмовами про стосунки" президентського подружжя.

У свою чергу, британська газета The Sun стверджує, що шлюб Саркозі та Бруні знаходиться на "останньому подиху". Карла Бруні спростувала ці чутки.

Карла Бруні вийшла за президента Франції Ніколя Саркозі в лютому 2008 року через 4 місяці після його розлучення зі своєю другою дружиною - Сесілією Сіганер-Альбеніц. Колишні президенти Франції Франсуа Міттеран і Жак Ширак мали позашлюбні зв"язки, проте в період їхнього перебування на посаді голови держави французькі ЗМІ не повідомляли обставини їхнього приватного життя. Публікації на цю тему почалися вже після того, як Міттеран пішов у відставку і незабаром помер, а також після того, як Ширак завершив свій останній президентський термін.

Вести

Зараз ви читаєте новину «Карла Бруні не сумнівається в вірності Саркозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути