четвер, 04 березня 2010 11:40

Карла Бруні зустріла Медведєва відвертою сукнею (ФОТО)
5

Напередодні, 3 березня, завершився триденний візит президента Росії Дмитра Медведєва до Франції. За цей час політичний лідер РФ встиг провести низку важливих переговорів, а його дружина Світлана відкрити декілька виставок в рамках заходу "Рік Росії у Франції". Ці події широко освітлюють в міжнародній пресі. І модні видання не залишаються осторонь. Урочистий обід на честь російського президента і вбрання перших леді з цікавістю обговорюються фешн-оглядачі.

У вівторок увечері на честь Дмитра Медведєва та його дружини подружжя Саркозі дало урочистий прийом. Перші особи п"ятої республіки зустрічали високих гостей біля входу в Єлісейський палац. Запрошені були в смокінгах і метеликах, а жінки - в розкішних вечірніх сукнях.

Колишня модель Карла Бруні, а нині перша леді Франції, ніколи не упускала випадку продемонструвати свою струнку фігуру. Але цього разу її вбрання виявилося ще оригінальнішим, ніж зазвичай.

Карла вибрала смарагдово-зелену довгу закриту сукню від Roland Mouret. При цьому вбрання було настільки облягаючим, що підкреслювало всі вигини фігури, і до того ж було явно видно: пані Бруні-Саркозі не вдягла бюстгальтер. Судячи з вигляду Ніколя Саркозі можна припустити, що він пишається ідеальними формами дружини.

Не обійшлося на святкуванні без конфузу. Відома співачка Мілен Фармер, яка була серед гостей торжества, трохи запізнилася і похапки ледь не зламала собі ноги на сходинках Єлісейського палацу. Вирішивши привітати фотографів, Мілен змахнула рукою і тут її підвели туфлі на високих підборах. Співачка оступилася, але вчасно встигла витягнути руку і спертися на неї.

The Daily Mail, Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Карла Бруні зустріла Медведєва відвертою сукнею (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути