вівторок, 22 грудня 2009 10:25

Карла Бруні кожного дня дає жебраку 100 євро

Автор: Фото: Reuters
  Перша леді Франції виходить з Єлисейського палацу у Парижі
Перша леді Франції виходить з Єлисейського палацу у Парижі

Жебрак, який живе на вулиці біля розкішного особняку дружини французького президента Франції Карли Бруні, розповів, що вона регулярно вручає йому банкноти в 50 і 100 євро, і навіть запропонувала поселити його в готелі, пише The Telegraph.

Перша леді Франції, яка живе в престижному районі Парижу, кожного дня заводить бесіду з бездомним Денисом, коли відводить свого восьмирічного сина Ауреліена до школи.

"Вона питає, як я себе почуваю, та дає мені одну або дві банкноти по 50 або 100 євро. Ми говоримо з нею про музику", - сказав бездомний.

Французські журналісти розшукали Деніса після того, як Бруні-Саркозі згадала про нього в інтерв"ю журналу "Макадам". Цей журнал розповсюджується та продається бездомними людьми.

Бездомний відмовився від проживання у готелі

Бруні сказала в інтерв"ю "Макадаму", що "за якийсь час ми створили з ним дружні стосунки. Я іноді зупиняюся, щоб привітати його, і ми говоримо про книжки і музику".

Модель та співачка Бруні подарувала йому підписаний диск зі своїм найостаннішим альбомом, і навіть запропонувала йому заспівати з нею в наступному.

"Мої друзі з вулиці сказали мені, що оскільки цей диск має її підпис, він коштує багато грошей. Однак, краще я буду тримати його при собі", - сказав він.

Денис також сказав, що Бруні запропонувала влаштувати його на місяць в готелі, однак він відмовився.

"Не те, щоб я насолоджувався існуванням на вулиці але я маю свої звички. Люди говорять, що це холодно. Це вірно але в мене є хороше укриття. Більш того, Карла подарувала мені пухову ковдру військового типу, яка зігріває мене", - сказав він.

Пані Бруні сказала "Макадаму", що "не можна врятувати бездомних проти їхньої власної волі. Треба поважати їх вибір".

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Карла Бруні кожного дня дає жебраку 100 євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути