вівторок, 02 лютого 2010 14:28

Карла Бруні відмовилась від участі у фестивалі через образливу пісню

Карла Бруні відмовилась від участі у фестивалі через образливу пісню

Перша леді Франції Карла Бруні відмовилася брати участь в музичному фестивалі-конкурсі в Сан-Ремо, який проходитиме з 16 по 21 лютого. Причиною такого рішення стала незадоволеність Бруні змістом однієї з композицій, що знаходиться в сет-листі заходу.

Йдеться про пісню "Meno Male" ("На щастя") у виконанні Сімони Крістічі. У тексті композиції є слова про те, що гламурний вигляд Карли Бруні - це чудовий спосіб відвернути увагу від політичних проблем Ніколя Саркозі.

"Але на щастя, є Сильвіо Берлусконі!", - співається в композиції Крістічі.

Сама дружина французького лідера не стала коментувати ситуацію, проте організатори фестивалю в Сан-Ремо заявили, що одержали від представників Бруні лист з відмовою від участі в конкурсі. Бруні повинна була виступити на фестивалі 18 лютого разом з італійським поетом-пісенником Джіно Паолі.

Карла Бруні відома не тільки як колишня модель і дружина президента Франції Ніколя Саркозі, але також і як співачка. Перша леді Франції бере участь в різних музичних проектах і записує пластинки. Її дискографія нараховує три альбоми. Останній з них - "Comme si de rien n"etait" - вийшов влітку 2008 року.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Карла Бруні відмовилась від участі у фестивалі через образливу пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути