пʼятниця, 17 листопада 2017 09:40

Як зробити населення тупим: 5 кроків

Як зробити населення тупим: 5 кроків
Отуплення населення призводить до міцної економіки. Фото:zapad24

Надто багато енергії потрібно на інтелектуальну працю. Люди не люблять її. Простіше закинути розумну книжку і піти розважатися у найближчому пивбарі, чи замовити піцу та посидіти у смішному чаті. Необізнаною людиною легко керувати, бо вона не висловлюватиме свого невдоволення, коли її щось не влаштовує.
Про це пише сайт "Тутка".
Мислення свідомого громадянина надто самодостатнє. Він не прагне потрапити в тренди. Така людина займається саморозвитком. Вища за рівнем людина менше залежить від моди, суспільних стереотипів і споживчого мислення. Вона більше не приносить економіці вигоди, на такій важче заробити. Щоб отримати покірне стадо, потрібно відучити людей від звички думати і творити. І найпростіше це зробити завдяки п'ятьом крокам до отупіння населення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 причин випити чашку кави вранці

1. Насадження стереотипів і шаблонного мислення
Людині не можна дозволити думати своєю головою. Краще їй постійно насаджувати думки "авторитетних" політиків, артистів, музикантів.
2. Надання великої індустрії розваг
Дезорієнтувати увагу людини дозволить величезний спектр розваг під час відпочинку: клуби, кіно, кафе, торгово-паркові комплекси, інтернет-майданчики і, звичайно, алкоголь. У неї не повинно залишитись часу на себе. З усіх екранів будуть литися епатаж, еротика, тупий гумор і неадекватність.
3.Жалюгідний гумор, гра на сексуальних інстинктах
Щоб зняти денне напруження, треба завалити робочий стіл смішними картинками, мемами, відео з котиками. І непомітно так деградувати, обростаючи ледачим жирком.
4.Підживлення почуття значущості, унікальності кожного
Людина, яка прагне самоствердитися — найкращий споживач. Такими людьми керує прагнення підживити своє відчуття власної важливості – стати власником статусного авто, ексклюзивного одягу, модного ґаджета та іншого барахла. Такій людині приємно думати про те, що покупки допомагають скинути стрес, втілюють собою сенс її існування і життєві досягнення.
5.Пропаганда чорно-білого мислення
Є тільки біле і чорне, хороше і погане, правда і брехня – іншого не дано, ніяких півтонів і відтінків. Людина з такою позицією не бажає розширювати рамки свого мислення. У неї вузьке сприйняття ситуації, відсутність варіативності у важливих питаннях.
Виростити ідеальних споживачів допомогають мас-медіа, які заохочують розвиток таких якостей серед громадян. Людей провокують керуватися ницими бажаннями, маніпулюють їхніми інстинктами, грають на емоціях.
Замість того, щоб слухати себе, ідеальний споживач повинен керуватися особистим егоїзмом, рівнятися на стереотипи і світові тренди. Купуй більше, думай менше, відповідай нашим очікуванням про тебе! Ідеальна маса занадто засліплена своїм "я", їй ніколи думати про майбутнє.

Організована людина не просиджуватиме в комп'ютерних іграх, не буде з кимось сперечатися і щось безглуздо доводити. Бо все це — час, а значить — гроші. Правильно мислити — це спілкуватися лише з людьми, у яких можна чогось навчитися.

Зараз ви читаєте новину «Як зробити населення тупим: 5 кроків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути