середа, 12 вересня 2007 17:50

Кабмін викидає на ринок м`ясо, борошно і крупи з держрезерву

Кабінет міністрів України розпорядився реалізувати м`ясо, борошно і крупи з Державного резерву для стабілізації ситуації на ринку.

Розпорядження від 5 вересня 2007 р. N 693-р оприлюднені на сайті уряду.

"З метою стабілізації ситуації на ринку м`яса і м`ясопродуктів прийнято рішення погодитися з пропозицією Держкомрезерву щодо реалізації в 2007 році м`яса із запасів, обсяги яких перевищують затверджені обсяги незнижуваного запасу, шляхом проведення конкурсу з обмеженою участю відповідно до Порядку реалізації матеріальних цінностей державного резерву, затвердженої постанови Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2004 р. N 1078, підприємствам м"ясопереробної промисловості, торгівлі і Укркоопспілки, визначеним на підставі подання Мінагрополітики", - йдеться у розпорядженні Кабміну.

"З метою стабілізації ситуації на ринку борошна і круп, погодитися з пропозицією Держкомрезерву щодо відпустки підприємствам системи державного резерву для реалізації підприємствам хлібопекарської промисловості в 2007 році борошна і круп шляхом проведення конкурсу з обмеженою участю відповідно до Порядку реалізації матеріальних цінностей держрезерву, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України N 1078 від 25 серпня 2004 г.", - говориться в розпорядженні "Про реалізацію борошна і круп з державного резерву".

Розпорядження підписані прем`єр-міністром України Віктором Януковичем, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Кабмін викидає на ринок м`ясо, борошно і крупи з держрезерву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути