середа, 30 травня 2007 08:34

Ізраїль розбомбив табір біженців в Секторі Газу

У ніч з вівторка на середу літаки ВПС Ізраїлю завдали ракетного удару по розташованому в секторі Газу табору біженців Джабалія, повідомляє AFP.

У результаті авіанальоту загинули два бойовики, приналежність яких до конкретного озброєного угрупування в повідомленнях палестинських джерел не уточнювалася. Командування Армії оборони Ізраїлю підтвердило факт нальоту, не розкривши ніяких деталей події.

У вівторок ізраїльтяни завдали удару по розташованих на півдні Гази позиціям озброєних підрозділів, вірних керівництву ХАМАС. В результаті було вбито двох озброєних прихильників руху.

Ізраїль регулярно бомбардує сектор Газу вже протягом двох тижнів. За цей час від ізраїльських ударів загинули 13 мирних палестинців і 37 бойовиків, переважно, прихильників ХАМАС. Головної своєї мети - припинити обстріл ізраїльської території палестинськими ракетами "Касам" - військовим досягти не вдалося, оскільки за ці ж два тижні по півдню Ізраїлю було випущено близько 250 "Кассамів", внаслідок чого загинуло двоє людей і було поранено близько 20, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль розбомбив табір біженців в Секторі Газу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути