четвер, 03 січня 2008 14:05

Ізраїль застосував авіацію і артилерію в секторі Газа: понад 20 жертв

У секторі Газа ізраїльські війська нанесли кілька авіаційних і артилерійських ударів по можливих позиціях бойовиків. У результаті обстрілу загинули і постраждали більше 20 чоловік.

П"ятеро палестинців загинули, а ще шістнадцять чоловік поранено після обстрілу в районі Хан-Юніса. Причому двоє з числа загиблих - мирні жителі, повідомляє  ИТАР-ТАСС з посиланням на палестинських медиків.

Ці дії Ізраїлю стали відповіддю на нападіння бойовиків, які обстріляли групу військовослужбовців, що проводили операцію з пошуку і знищенню ракетних майданчиків, пояснили в армійській прес-службі.

Ізраїльські військові також відзначили, що не мають в своєму розпорядженні точних даних про втрати серед палестинців.

Відзначимо, що Ізраїль практично щодня проводить в прикордонних районах палестинського анклава рейди з пошуку і знищенню інфраструктури тероризму, а також "точкові ліквідації" активістів екстремістських угруповань. Так, у середу армія знищила 7 бойовиків, а всього за останні два тижні було вбито більше 30 чоловік, а десятки отримали поранення.
Зараз ви читаєте новину «Ізраїль застосував авіацію і артилерію в секторі Газа: понад 20 жертв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути