середа, 05 вересня 2007 16:33

Інститут сухопутних військ повертають зі Львова в Одесу

Кабінет міністрів України ухвалив повернути навчальний процес курсантів Одеського інституту сухопутних військ зі Львова до Одеси. Про це повідомив віце-прем`єр з питань координації діяльності правоохоронних органів Олександр Кузьмук.

Відповідну ухвалу "Про деякі питання Одеського ордена Леніна інституту сухопутних військ" уряд прийняв на сьогоднішньому засіданні.

У 2005 р. урядом було ухвалено рішення про переведення Одеського інституту сухопутних військ з Одеси до Львова. Це рішення, за словами Кузьмука, потягло численні проблеми, тому наприкінці 2006 р. була створена урядова комісія на чолі з віце-прем`єром з гуманітарних питань Дмитром Табачником.

Представники Одеської облдержадміністрації, Одеської облради і місцевої громадськості неодноразово зверталися до різних органів влади з проханням повернути інститут до Одеси. Наприкінці липня 2007 р. за розпорядженням прем`єр-міністра Януковича в Одесі були проведені громадські слухання з даного питання.

"Щоб раз і назавжди припинити всі проблемні питання навколо Одеського інституту сухопутних військ уряд сьогодні ухвалив рішення про його повернення до Одеси", - сказав Кузьмук, пише РБК-Україна.



Зараз ви читаєте новину «Інститут сухопутних військ повертають зі Львова в Одесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути