пʼятниця, 27 липня 2007 10:02

Інформацію про смерть від фосфорного отруєння у Львові заперечують

Львівське обласне управління охорони здоров"я спростувало інформацію, що внаслідок "фосфорної" катастрофи нібито померло троє жителів Буського району.

Представник управління В"ячеслав Верес запевнив, що динаміка одужання постраждалих від фосфорного отруєння є доволі позитивною.

За його словами, повідомлення про померлих внаслідок фосфорного отруєння, яке зокрема з"явилося на Інтернет-сайті "Вголос", є "цинічною дезінформацією".

"Якщо серед тих, що перебували за 10-20 метрів від пожежі немає ні загиблих, ні важкохворих, то що можна казати про тих, хто був за 10-15 кілометрів".

Нині на стаціонарному лікуванні із симптомами хімічного отруєння перебуває 109 дорослих і 20 дітей. В облуправлінні охорони здоров"я запевнили, що всі хворі поступово одужують і ні в кого не простежується загроза ускладнень. Водночас пан Верес підкреслив, що медики мають намір ще як мінімум місяць пильно стежити за самопочуттям людей, котрі потрапили в зону екологічного лиха.

"Німецька хвиля"

Зараз ви читаєте новину «Інформацію про смерть від фосфорного отруєння у Львові заперечують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути