середа, 12 листопада 2008 11:39

Іммігранти США вимагають від Обами обіцяної легалізації

Іммігрантські групи в США закликають нову адміністрацію Обами посприяти проведенню "справедливої та гуманної імміграційної реформи", а саме, легалізувати нелегальних іммігрантів.

Національна коаліція іммігрантів столиці та Рух за справедливу імміграційну реформу провели у вівторок прес-конференцію у Національному прес-клубі, на якій оголосили, що "масова мобілізація" не легалізованих іммігрантів запланована у Вашингтоні 21 січня - в день після присяги новообраного президента.

Мобілізація є однією з серії подій, які "мають розпочати діалог між законодавцями та громадою", згідно з Рухом - об"єднанням імміграційних організацій, що виступають за амністію нелегалів.

Рух звертається до адміністрації Обами з проханням розпочати іммігрантську реформу та "негайно припинити терористичні рейди на сім"ї іммігрантів."

Чун-Ша Хонг, виконавчий директор Коаліції іммігрантів у Нью-Йорку, говорить, що сподівання іммігрантів на реформу викликанні передвиборною обіцянкою самого Обами, який заявляв лідерам іімігрантів, що "втілить це (реформу) протягом першого ж року свого правління," повідомляє CNS News.

Зараз ви читаєте новину «Іммігранти США вимагають від Обами обіцяної легалізації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути