пʼятниця, 29 серпня 2008 08:34

Іменем Ющенка назвуть вулицю на Івано-Франківщині

У селі Петрилів Тлумацького району Івано-Франківської області одну з вулиць назвуть на честь Президента України Віктора Ющенка, який активно сприяв роботі з ліквідації наслідків липневої стихії.

Як повідомили у прес-службі Івано-Франківської облдержадміністрації про це стало відомо сьогодні під час відвідин головою ОДА Миколою Палійчуком Тлумацького району.

На знак поваги до чинного Президента і його діяльності щодо ліквідації наслідків липневої стихії, громада с. Петрилів вирішила назвати іменем Віктора Ющенка вулицю, на якій буде зведено 9 будинків для постраждалих від повені родин.

Голова облдержадміністрації під час поїздки оглянув фундаменти майбутніх будинків на кількох об"єктах, поцікавився у керівництва району, чи немає проблем, які могли б викликати затримку зі зведенням новобудов.

За словами Палійчука, в області підписано всі угоди, що стосуються будівництва житла для постраждалих родин, які були віднесені до першої категорії. Зараз заливаються фундаменти, до будинків підводять усі необхідні комунікації, зводяться каркаси будівель.

Наступним етапом стане облаштування будинків зсередини, зазначив голова ОДА.

У с. Петрилові людям не тільки зведуть житло, але й облаштують прибудинкову територію. Нову вулицю, яка носитиме ім"я чинного Президента, планується відкрити уже за півтора місяці.

"Наша ціль і графік, який укладено з підрядними організаціями, - це 15 жовтня, і до цього часу ми будемо старатися впоратись", – сказав голова Тлумацької райдержадміністрації Василь Сенів.

Як повідомлялося, прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко ініціює проведення комплексних ремонтних робіт у всіх школах тих населених пунктів Західної України, які постраждали під час паводку.

За матеріалами УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Іменем Ющенка назвуть вулицю на Івано-Франківщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути