Ексклюзиви
пʼятниця, 10 травня 2013 11:27

"Хто може принести хоч одну цеглину, одну дошку..." - Ніна Москаленко просить помогти відновити її дім

"Хто може принести хоч одну цеглину, одну дошку..." - Ніна Москаленко просить помогти відновити її дім
Фото: fakty.ictv.ua

Вчителька Ніна Москаленко, яка живе на Печерських пагорбах, звернулась до киян  щоб ті помогли їй відновити будинок. 8 травня, вона виклала до інтернету відеозвернення в якому просить всіх небайдужих помогти їй  на сервері Yotube. 29 квітня, частину будинку, в якому вона живе, рознесли невідомі. Накачані молодики у чорних футболках та кепках повибивали вікна, повалили стіни, а все майно Москаленків потрощили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчительку Ніну Москаленко несли з кімнати на простирадлі

На відео, Ніна Іванівна стоїть на  вході до розваленого власного будинку, що в Землянському провулку 14. Розповідає свою історію та просить не байдужих їй помогти.
"Зараз я стою на розвалинах свого будинку. Звичайно хочу його відновити. Хто може принести хоч одну цеглину, одну дошку. Можливо, у когось залишились будівельні матеріали, будь-ласка, допоможіть. Дуже вас прошу допомогти відновити моє родинне гніздо", - закликає Москаленко у відео.

Москаленко працює на пів ставки вчителем української мови в ліцеї імені Івана Богуна. Каже, щоб відновити будинок грошей немає, тому надіється на благодійну допомогу.

"Моєї зарплати вистачить хіба одну стіну зробити, і то, я тоді, не зможу годувати свою родину. В мене майже все вже відібрали. З роботи мене чуть не звільнили, тепер маю тільки три уроки на день. Рейдери розвалили все, залишились стояти тільки несучі стіни та брама. Огорожі ніякої немає, приходь і забирай все що хочеш. Мені страшно, бо ті рейдери в будь який момент можуть приїхати і вже розвалити все, а нас повбивати" - розповіла телефоном Gazeta.ua Ніна Іванівна.

Нагадаємо, Ніна Москаленко з 82-річною матір'ю та 17-ріним сином живуть тут з 1986 року. Їй належали 2/3 будинку. Третьою частиною володіє киянин Юрій Бабенко. Торік жінці запропонували продати свою частину будівлі, та відмовилась. Проти жінки було порушено дві кримінальні справи – за напад на одного з рейдерів, а також за вбивство вітчима, який помер два роки тому.

Зараз ви читаєте новину «"Хто може принести хоч одну цеглину, одну дошку..." - Ніна Москаленко просить помогти відновити її дім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути