Ексклюзиви
вівторок, 30 квітня 2013 17:28

На дім Ніни Москаленко знову вчинили напад

На дім Ніни Москаленко знову вчинили напад
Фото: nr2.ru

Близько 7 ранку, до будинку Ніни Москаленко знову прийшли два десятки чоловіків у масках та почали виносити речі з зруйнованого будинку. За словами Ніни Іванівни, хлопці мали наказ прибрати територію та частину будинку, який учора розгромили та двома "КАМАЗАми" вивезти на звалище. Про це жінка розповіла в коментарі Gazeta.ua.

Новоявлені прибиральники з'явились близько 7 ранку та почали складати до кузова частину огорожі території. Ніна Іванівна почала заважати їм робити це. Також їй допомагали четверо активістів, що ночували разом з нею у розгромленому будинку.

"Ці хлопці сидять у лісі, в ботанічному саду. Один здалеку дивиться за будинком, інші сидять і п'ють горілку. Потім, п'яні йдуть до мене і пакостять. Ці, що сьогодні прийшли забирати мої речі, також були нетверезі. Від них несло алкоголем. Вони почали збирати все, що вчора потрощили. Я не давала, подзвонила до міліції, депутатам і журналістам. Тільки коли вони приїхали, ті втекли до лісу," - розповіла телефоном Ніна Іванівна.

Жінка написала заяву до міліції, що невідомі потрощили меблі та речі, які належить їй.

"Зараз чекаємо незалежного експерта. Він має приїхати і оцінити збиток, який завдали ці вандали. А вони хочуть все забрати, щоб ніяких експертиз не було. Зараз тут чергують кілька активістів, є народний депутат Ємець. Коли експерт оцінить завдані збитки, подам до суду на нових власників, адже вони понищили моє майно," - додала вона.

Учора, коли Ніна Іванівна разом із сином Ярославом перебувала на засіданні в Печерському суді Києва, до її будинку увірвались невідомі. В цей час у суді розглядали їх справу про підробку документів, що дозволило відсудити частину будинку. У будинку була тільки 81-річна Ганна Макарівна. Нападники її виволокли з приміщення на вулицю. Почали трощити паркан, стіни будинку. Ніяких представників міліції або судових виконавців з ними не було. Коли жінка викликала по мобільному міліцію - втекли.

Зараз ви читаєте новину «На дім Ніни Москаленко знову вчинили напад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути