Ексклюзиви
четвер, 27 липня 2023 06:00

Хто досягне своєї мети і стане успішнішим за інших – гороскоп на 27 липня

Хто досягне своєї мети і стане успішнішим за інших – гороскоп на 27 липня
Фото: pixabay.com

27 липня від великих покупок варто відмовитися. Не робіть боргів, утримайтеся від кредитів. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вдалий день для кмітливих і допитливих, - говорить астрологиня. – Охочі навчатися будуть мати чудову нагоду для цього. Відвідуйте музеї, відправляйтеся на екскурсії, діліться досвідом із колегами. Четвер подарує багато яскравих подій. Не сидіть вдома. Прагніть допомагати тим, хто цього потребує. Фінансова ситуація залишається складною. Не бажано цього дня робити внески у нові проєкти. Тельці і Скорпіони зуміють досягти своєї мети, Терези і Водолії стануть успішнішими за інших. Загострюються хвороби репродуктивних органів. Не бажано проводити операції на них. Відкладіть на добу початок нового курсу гормональної терапії".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Завершуйте розпочаті справи. Зароблені гроші надійдуть вповні. Не поспішайте їх витрачати. Поповніть свої заощадження. Залишайтеся тверезими.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Майнові суперечки вирішуватимуться не на вашу користь. Відкладіть вирішення питань розподілу спадку. Не купуйте нерухомості.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Відкладіть переїзд на нову квартиру. Не розпочинайте ремонту. Закривайте крани. Побутові негаразди можуть спричинити велику втрату грошей. Тривожним передчуттям вірити не варто. Кохані вам вірні.

Рак (22 червня – 22 липня)

Прибутковий день. Боржники можуть повернути вам гроші. Куплені товари служитимуть довго. Не варто відкривати банківські рахунки та давати завдаток за нерухомість.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не сперечайтеся з людьми, які набагато старші за вас. Зіпсуєте стосунки надовго. Багато цікавих пропозицій отримаєте від колишніх партнерів. Не варто повертатися на колишню роботу чи змінювати житло.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Варто подбати про заощадження. Отримаєте кілька вдалих фінансових пропозицій. Добре пройде покупка речей для покращення інтер'єру. Частину заробленого віддайте на благодійність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому цей місяць наостанок підкине грошей і цікавих пригод – вражаючий гороскоп на 24-30 липня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Вам набридло залежати від інших. Не захочете більше коритися обставинам. Тому шукатимете нову роботу чи наважитеся змінити місце проживання.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Довіртесь долі. Усе йде на краще. Події цього дня допоможуть вам розібратися у реальній вартості існуючих стосунків.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Якщо щось не вдається, не накручуйте себе. Читайте книги. Відволіктися допоможе прогулянка чи зустріч з друзями. Зателефонуйте літнім родичам і запропонуйте свою допомогу.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Уникайте людних місць. Це швидко втомлюватиме. У ці дні варто подавати заяву до університету і записуватися на курси.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Завершується період матеріальної нестабільності. Незабаром очікується підвищення заробітку. Не відмовляйте людям у матеріальній підтримці.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Зачекайте з походом у магазин. Вам важко буде встояти перед розпродажами. Викинете гроші на речі, які навряд чи будете носити. Не накопичуйте боргів. Поверніть людям одяг і речі, які позичали.

Серпень – місяць великих амбіцій і сподівань. Люди ставитимуть перед собою складні завдання і сподіватимуться на високі результати. Астрологиня назвала чотири знаки, які нюхом чутимуть, де лежать гроші.

Зараз ви читаєте новину «Хто досягне своєї мети і стане успішнішим за інших – гороскоп на 27 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути