Ексклюзиви
вівторок, 25 липня 2023 12:05

Кому цей місяць наостанок підкине грошей і цікавих пригод – вражаючий гороскоп на 24-30 липня

Кому цей місяць наостанок підкине грошей і цікавих пригод – вражаючий гороскоп на 24-30 липня
Друга половина тижня краще підійде для планування важливих справ на серпень. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 24 по 30 липня важко буде залишатися пунктуальними. Раніше прокидайтеся і виходьте з дому, аби не спізнитися на роботу чи побачення. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Уникайте конфліктів, які виникатимуть із найменшого приводу, - говорить астрологиня. – До середи вдасться виконати роботу, яка зайшла у глухий кут минулого четверга. Друга половина тижня краще підійде для планування важливих справ на серпень. Не призначайте важливих зустрічей на вихідні. Уваги потребуватиме ваша сім'я. Левам, Овнам, Ракам і Скорпіонам цей місяць наостанок підкине грошенят і цікавих пригод. Тільки встигайте отримувати цікаві пропозиції і приймати рішення, які змінять ваше життя на краще".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Випадкові зустрічі покращити стан ваших справ. Придивляйтеся до людей, які пропонують вам співпрацю. Серед них будуть надійні і чесні персони.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Душа прагне естетичної насолоди. Відвідання театральної вистави, виставки, концерту або просто перегляд улюбленого кіно – найкраща форма відпочинку в ці дні.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Тиждень кардинальних змін. Життя вимагатиме від вас радикальних рішень, які багатьом будуть не під силу. Більшість справ краще перенести на тиждень пізніше. Не варто змінювати роботу.

Рак (22 червня – 22 липня)

Прислухайтеся до порад бізнес-партнерів. Це допоможе вам відкрити власну справу і заробляти більше, ніж раніше. Насолоджуйтеся тим, що робите. Не беріться за справи, які не приносять жодної користі.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не варто брати участь у розіграшах і позичати гроші. Вони навряд чи повернуться у вашу кишеню. Кохані бажатимуть компліментів та освідчень. Присвячуйте більше часу родині.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не варто приймати доленосні рішення. Виправити помилки не вдасться. Краще утриматися від побачення та родинних зібрань. Уникайте переїздів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому середина літа подарує неймовірне кохання – любовний гороскоп на липень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Щаститиме людям творчим. Мозковий штурм дасть гарний результат у першій половині тижні. Креативні ідеї легко буде втілити у життя і на цьому вдасться гарно заробити.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Дослухайтеся до порад, вони будуть доречними. Варто вчитися і переймати досвід. Легко буде здати на права чи отримати сертифікат про знання мови. Утримайтеся від придбання нерухомості. Заробити на продажі квартири чи дому теж не вдасться.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не час вирушати на шопінг. Покупками залишитеся незадоволеними. Не можна робити операції на очах. Є великий ризик осліпнути.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Кохані реагуватимуть на зміни вашого настрою. Не варто повертатися додому роздратованими, навіть якщо на роботі не все гаразд. Не накручуйте себе і тих, кого любите.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Партнери покажуть найгірші риси свого характеру. Не намагайтеся їх перевчити чи перевиховати. Зараз кохані як ніколи потребують вашої уваги та підтримки.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Усе, що було напрацьоване протягом першої половини літа, захочеться втілити у життя. Легко буде досягти усього, чого забажаєте. Залицяльники швидко розчарують. Не довіряйте випадковим знайомим.

Астрологиня здивувала фінансовим прогнозом на липень. Вона розповіла, у кого з'явиться можливість збільшити заробітки та покращити житлові умови.

Зараз ви читаєте новину «Кому цей місяць наостанок підкине грошей і цікавих пригод – вражаючий гороскоп на 24-30 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути