Ексклюзиви
понеділок, 03 липня 2023 15:20

Кому середина літа подарує неймовірне кохання – любовний гороскоп на липень

Кому середина літа подарує неймовірне кохання – любовний гороскоп на липень
У липні розпочинайте нові стосунки і насолоджуйтеся почуттями. Фото: pixabay.com

Липень – місяць побачень і суперуспішних знайомств. Друзі намагатимуться звести вас з кимось. Не пручайтеся. Це буде гідна та цікава кандидатура. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Девіз місяця — краще синиця в руках, ніж журавель у небі, - говорить астрологиня. – Не женіться за примарним щастям. Цінуйте людей, які поруч з вами за будь-яких обставин. Шлюб краще відкласти до 20 липня. Сімейне життя буде неспокійне. Кохані ревнуватимуть вас до роботи і підозрюватимуть у службовому романі. Краще вестиметься родинам, які розпочнуть сімейний бізнес. Придумайте та відкрийте власну справу. Якщо діти захочуть пожити окремо, підтримайте їхнє рішення. Здивуєтеся, як швидко вони оцінять турботу та підтримку, яку отримували від народження. Середина літа подарує неймовірне кохання Овнам, Стрільцям, Дівам і Козерогам. Розпочинайте нові стосунки і насолоджуйтеся почуттями".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Вам бракуватиме підтримки та відвертості. Якщо є потреба, поговоріть із духівником. Сповідь і відверта розмова допоможуть багато чого збагнути і виправити на краще. Не шантажуйте коханих і дітей. Дайте їм більше свободи.

Телець (21 квітня – 20 травня)

За роботою забудете про домашні клопоти. Увечері прогуляйтеся з коханими під зоряним небом і попийте кави в улюбленій кав'ярні. Більше уваги присвятіть підліткам. Без вашої підтримки діти, молодші брати і сестри потраплятимуть у неприємності.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Почуватиметеся королем ситуації. Коли інші шукатимуть вихід, ви легко здолаєте усі перешкоди і насолоджуватиметеся плодами своєї праці. Це вдалий час, аби планувати поповнення у родині та сімейний відпочинок біля озера.

Рак (22 червня – 22 липня)

Це найвдаліший місяць літа. Вам вдасться познайомитися з людиною, яка покорить ваше серце. Відчуєте себе щасливими та коханими.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Почуватиметеся роздратованими. Багато чого не встигатимете. Досить звинувачувати у цьому дітей та коханих. Пошкодуєте, якщо реанімуєте давні стосунки. Нічого доброго ця спроба не принесе.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Кохані хотітимуть більше уваги до себе. Подаруйте квіти, влаштуйте вечерю при свічках. Загострюються запальні процеси в органах репродуктивної системи. Важко буде завагітніти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому цей тиждень нагадуватиме суцільне свято – гороскоп на 26 червня – 2 липня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Навіть дрібниці легко виводитимуть вас із себе. Носіть із собою заспокійливе. Перегляньте свій гардероб. Відмовтеся від зношених і немодних речей. Нова зачіска та сукня не лише піднімуть настрій, а й допоможуть зав'язати цікаве знайомство.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Відкрийте своє серце тим, хто не полишає спроби завоювати ваші увагу та любов. Цей місяць зробить вас по-справжньому щасливою. Насолоджуйтеся побаченнями та букетно-цукерковим періодом сповна.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не дозволяйте нікому позбавити вас віри у власні сили. Робіть те, що задумали. Результат вас приємно вразить. Не шкодуйте грошей на речі, які приносять вам задоволення. Підтримку шукайте в обіймах коханих.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Стережіться людей, які намагаються втертися у довіру. Зневіритеся у друзях, бо вчасно не отримаєте підтримку, на яку розраховували. Дайте їм другий шанс. Такі стосунки розривати не варто. Вони познайомлять вас з людиною, яка стане вашою коханою половинкою.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Молодші члени родини надихатимуть вас до дій і свіжих ідей. Проводьте більше часу із дітьми та племінниками. Читайте їм книги, розповідайте про Бога, знайомте з традтиціями свого роду та історією України. Це неабияк зблизить вас і допоможе знайти спільну мову.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Пошук пари починайте у перші вихідні місяця. Буде вибір із двох чи трьох претендентів. Ті, хто вже живе у шлюбі, отримають шанс пережити черговий медовий місяць. Вас любитимуть і цінуватимуть, а це окрилятиме.

Астрологиня приголомшила фінансовим гороскопом на липень. Вона назвала знаки, які відчують себе абсолютними щасливчиками.

Зараз ви читаєте новину «Кому середина літа подарує неймовірне кохання – любовний гороскоп на липень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути