Ексклюзиви
понеділок, 26 червня 2023 09:40

Кому цей тиждень нагадуватиме суцільне свято – гороскоп на 26 червня – 2 липня

Кому цей тиждень нагадуватиме суцільне свято – гороскоп на 26 червня – 2 липня
Перші вихідні липня сприяють серйозним змінам на краще. Фото: pixabay.com

Тиждень з 26 червня по 2 липня принесе багато незабутніх емоцій та шансів. Використайте цей час, щоб добре обдумати, чим хочете займатися далі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"На початку липня вдасться суттєво покращити матеріальне становище, - говорить астрологиня. – Замисліться, чого вам не вистачає, щоб стати щасливим та успішним. Перші вихідні липня сприяють серйозним змінам на краще. Якщо хочете назавжди забути про самотність, саме час запросити на побачення людину, до якої давно відчуваєте щось більше, ніж дружба. Не сидітиметься на місці. Багато подорожуватимете. Знайдете свої улюблені місто, фільм, книгу чи страву. Цей тиждень нагадуватиме суцільне свято Ракам, Козерогам і Рибам. Вам вдаватиметься те, що не під силу іншим. Відкриєте у собі неймовірні здібності та перевершите власні сподівання".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Зараз важко буде щось змінити. Не наполягайте на своєму. Зупиніть друзів, які намагаються знести непробивну стіну. Застрахуйте себе від втрат. Не варто їхати на заробітки, іти до суду і ділити ріднею спадок.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Стосунки з коханими вийдуть на новий рівень. Цей тиждень нагадуватиме медовий місяць. На одруження наважаться пари, які багато років живуть у цивільному шлюбі.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

У вас з'явиться багато нових можливостей. Щоб скористатися з ними сповна, вивчайте іноземні мови та розширюйте коло знайомств. Особливим стане вівторок. У цей день варто планувати зустрічі і побачення.

Рак (22 червня – 22 липня)

Вам хотітиметься тепла та обіймів. Кохані будуть заклопотані тим, як подвоїти заробітки, тому надовго зникатимуть з дому. Підтримуйте їхні ініціативи. Зараз вони зможуть заробити більше за вас.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Побудувати кар'єру буде важко. Тримайтеся за роботу, яку маєте. Доведеться змінити місце проживання або розпочати ремонт. Після нього у вашій оселі стане затишно. Звільніть простір від зайвих меблів та речей.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Це час особливих змін на краще. Зумієте легко здобути те, про що давно мріяли, і позбутися усього, що заважає. Задумаєтеся над тим, щоб здобути ще одну освіту і змінити професію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологиня назвала п'ять знаків, які відчують себе справжніми щасливчиками – гороскоп на вихідні

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Час накопичувати, а не витрачати. Якими б спокусливими не були розпродажі, вам іти до магазинів не варто. Вчасно сплачуйте за комунальні послуги, аби уникнути штрафних санкцій.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не змінюйте основного напрямку діяльності. Перехід на нову посаду негативно вплине на ваш бюджет. Відмовтеся від позики. Вживане авто з-за кордону купуйте у п'ятницю. Працюйте з перевіреними постачальниками, аби не придбати топлений чи битий автомобіль.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не варто налягати на солодощі, коли нервуєте. Забути про невдачі та здолати роздратування допоможуть пробіжки. Вдалий період, аби записуватися у спортзал. Там маєте шанс зустріти свою пару.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Настав час щось змінювати у своєму житті. Розпочніть із себе. Легко буде вивчити іноземну мову і здати на права. Не йдіть проти власної совісті. Робіть так, як вчили батьки. Прислухайтеся до мудрої поради наставника.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Це час особливих новин і змін на краще. Грошей вистачатиме, вигідних пропозицій буде вдосталь, але куплені будинки та квартири матимуть приховані проблеми. Зачекайте із придбанням нерухомості.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Люди погано чутимуть один одного, ви ж багатьом допоможете порозумітися. Спостерігайте і записуйте у щоденник пережиті враження. Восени здивуєтеся, який чудовий досвід принесло це літо. Не варто шукати нових квартирантів і здавати в оренду гараж. Приготуйте крем від зморшок на основі бджолиного воску та оливкової олії.

Липень – час натхнення та бадьорості. Астрологиня розповіла, для яких трьох знаків цей місяць стане найбагатшим та найуспішнішим у році.

Зараз ви читаєте новину «Кому цей тиждень нагадуватиме суцільне свято – гороскоп на 26 червня – 2 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути