Ексклюзиви
середа, 02 серпня 2023 08:59

Ці чотири знаки нюхом чутимуть, де лежать гроші – фінансовий гороскоп на серпень

Ці чотири знаки нюхом чутимуть, де лежать гроші – фінансовий гороскоп на серпень
Раціонально використовуйте час. Щаститиме наполегливим і зібраним. Фото: pixabay.com

Серпень – місяць великих амбіцій і сподівань. Люди ставитимуть перед собою складні завдання і сподіватимуться на високі результати. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Плідними виявляться перші тижні місяця, - говорить астрологиня. – Раціонально використовуйте час. Щаститиме наполегливим і зібраним. У середині місяця загостриться інтуїція. Тельці, Леви, Діви та Скорпіони нюхом відчують, де лежать гроші. Стрільці і Козероги запускатимуть нові підприємства. Близнюки і Терези виправлятимуть помилки і наважаться почати все з чистого аркуша. Справи Раків та Овнів підуть як по маслу".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Виявлятимуть зацікавленість до всього. Не будьте багатослівними, бо цим можуть скористатися конкуренти. Доходи не виправдають ваші сподівання. Кишеня наповниться лише в кінці місяця.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не дозволяйте собі лінуватися. Забезпечити достатній рівень прибутку можна буде лише завдяки наполегливій праці. Частіше радьтеся з коханими. Це найбільш надійні бізнес-партнери і соратники.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Великий потік новин дезорієнтує. Надто багато змін відбудеться і на роботі, і вдома. Будьте послідовними. Відмовляйтеся від справ, які можуть зачекати до осені.

Рак (22 червня – 22 липня)

Це час ініціативних і наполегливих. Відмовтеся від кредитів. Їхнє повернення стане для вас тягарем. Кризи не відчує той, хто зароблятиме у кількох місцях водночас.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Скільки б грошей не було у кишені, не забувайте про економію. Не варто обирати товари у кредит. Відмовтеся від звички купувати багато одягу на сезонних розпродажах.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Критично ставтеся до результатів своєї діяльності. Шукайте і виправляйте помилки. Якщо нові справи будуть гальмуватися, значить, для них ще не настала слушна година.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Україну суне циклон. Місцями похолодає до +9

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Мудро розпоряджайтеся заробленими коштами. Вам легко вдасться досягти поставленої мети. Не намагайтеся вскочити в останній вагон. Якщо доля вас кудись не пускає, прислухайтеся до її вказівок.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Удача супроводжуватиме щодня. Невеликі епізодичні надходження грошей допоможуть купити усе, що планували. Придбання нерухомості плануйте на кінець місяця. Купувати авто краще до 10 серпня.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Складіть фінансові плани на кінець літа. Відмовтеся від роботи, яка обтяжує. Позбудьтеся справ, які не приносять заробітку, але відбирають масу часу. Не губіть чеки. Деякі товари доведеться повернути до крамниці.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не варто шукати нової роботи. Зарплата на новому місці не відповідатиме вашим очікуванням. Заощаджуйте. Восени вдасться купити новий телевізор чи кухонну техніку.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Все складеться краще, якщо менше прислухатиметесь до чужих порад. Довіряйте власному серцю. Доходи надійдуть з запізненням. Але на все необхідне вам вистачатиме. Вдалий період, аби купувати осінній гардероб.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Настав час систематизувати свій досвід і подумати над тим, що заважає вам бути продуктивнішими. Відмовтеся від участі у невигідному для вас проєкті. Не змагайтеся за те, що і так буде вашим. Упевнено рухайтеся до цілі.

Астрологиня здивувала гороскопом на тиждень. Довідайтеся першими, що і кому приготував липень наостанок.

Зараз ви читаєте новину «Ці чотири знаки нюхом чутимуть, де лежать гроші – фінансовий гороскоп на серпень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути