вівторок, 18 березня 2008 13:16

Хілларі Клінтон звинуватила адміністрацію Буша у економічній кризі

 Хілларі Клінтон заявила у понеділок, що у погіршенні економічної ситуації в США винна  "фінансова безвідповідальність" адміністрації президента Джорджа Буша, повідомляє  CNN.

За словами колишньої першої леді, рік тому вона пропонувала заходи, які могли б запобігти кризі на кредитному ринку, проте була висміяна адміністрацією Буша і її суперником у боротьбі за право представляти Демократичну партію на президентських виборах. При цьому Клінтон не назвала імені, але на даний момент у неї залишився лише один суперник серед демократів - сенатор від штату Іллінойс Барак Обама.

Клінтон також заявила, що є єдиним кандидатом, здатним закінчити війну в Іраку. Бараку Обамі колишня перша леді дорікнула в тому, що до початку президентської гонки той не приділяв уваги питанню присутності американських військ в Іраку.

Обама, що виступав того ж дня перед виборцями штату Пенсільванія, відзначив, що виступав проти військових дій в Іраку з 2002 року, тоді як Хілларі Клінтон спочатку голосувала в Сенаті за присутність американських збройних сил в Іраку, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Хілларі Клінтон звинуватила адміністрацію Буша у економічній кризі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути