понеділок, 25 листопада 2013 17:45

Харків'яни закликають стати на захист скверу Перемоги у центрі міста
5

Фото: Фото: glavnoe.ua

Сьогодні о 5.00 ранку навколо скверу на Дзеркальному струмені виріс паркан, почався демонтаж і вирубка дерев. Зелений фронт та небайдужі харків'яни не змогли залишитися осторонь. Харківська влада вже давно задумали побудувати в центрі міста велику трьохярусна підземну автостоянку. Гірше те, що в якості прикриття для цього будівництва вони обрали будівництва храму над цією автопарковкою.

Зараз у сквері Перемоги за Дзеркального струменем триває активна підготовка будмайданчика для будівництва сорокаметрового храму. Ділянка будівництва обнесена двометровим парканом, міліція відганяє від нього надмірно цікавих громадян. За парканом встановлений будівельний вагончик, на будмайданчику демонтовані і вже вивезені всі ліхтарні стовпи. Вже знесені дерева. У дворі будинку, який знаходиться за будівництвом, журналісти виявили машину міськради з міліціонерами, які сидять у ній.

У 2008 році місцеві жителі зібрали близько 700 підписів, і навіть вийшли на акцію протесту з вимогою не допустити будівництва храму поблизу їх будинків.

Зараз ви читаєте новину «Харків'яни закликають стати на захист скверу Перемоги у центрі міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути