Ексклюзиви
вівторок, 30 листопада 2021 13:18

"Гукає маму. А Маша 40 день тому померла" - Леонід Кондратський на лікування внука просить допомоги

Автор: Фото надане Леонідом Кондратським
  12-річний Даніїл Кондратський з Черкас переніс операцію на правій стегновій кістці. Дитина з 2-річного віку є інвалідом. Хлопчик переніс операцію з видалення  пухлини головного мозку, має приступи епілепсії. На лікування та догляд потрібна допомога.
12-річний Даніїл Кондратський з Черкас переніс операцію на правій стегновій кістці. Дитина з 2-річного віку є інвалідом. Хлопчик переніс операцію з видалення пухлини головного мозку, має приступи епілепсії. На лікування та догляд потрібна допомога.

12-річний Данило Кондратський із Черкас переніс операцію на правій нозі. Причиною став перелом стегнової кістки. Дитина є інвалідом внаслідок пухлини головного мозку, має напади епілепсії. На лікування та догляд потрібна допомога.

"Даня народився здоровим. А у 2 роки в нього виявили пухлину головного мозку. Переніс три операції. Почалися напади епілепсії. Найтяжче було від 3 до 5 років, - розповів Gazeta.ua дід Леонід Кондратський. - Дитина перебуває на обліку в нейрохірурга. А місяць тому Даня поламав ногу. Упав у кімнаті. Тріснула кістка. Бо організм його працює так, що погано засвоюється кальцій. Це пов'язано з роботою нервової системи. Дані поставили спицю. Я доглядаю за ним. Це син дочки. Даня гукає маму, а Маша 40 днів тому померла. Вона постійно була біля нього. Захворіла на рак і за місяць згоріла. Залишилося троє дітей. Найстаршому внуку Іллі 20 років. Працює на заводі. Найменшому Марку 10 років. Живуть із нами, бо зять у Києві доглядає матір. Я опікуюся ще й 81-річною дружиною. Вона лежача. Їй і Дані потрібні ліки, памперси й засоби гігієни. Мені 86 років. Маю ще сина. Він актор нашого драмтеатру. Зарплата в нього невелика. Допомагає нам, чим може".

Сім'я потребує будь-якої допомоги. Леонід Кондратський - радянський і український архітектор. Лауреат державної премії СРСР і Національної премії ім. Т. Г. Шевченка. Серед його робіт у співавторстві - у Черкасах: медичне училище, палац культури "Дружба народів", обласний краєзнавчий музей, реконструкція обласної філармонії, квартали та площі міста. У Черкаській області: центр села Матусів Звенигородського району, пам'ятник Максиму Залізняку в селі Медведівці Чигиринського району, проєкт Музею народно-декоративного мистецтва в Каневі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Стерся колінний суглоб, а тепер таке й на другій нозі" - жінці на ендопротез потрібна допомога


Реквізити для допомоги:
картка Приватбанку: 5168 7427 2849 5379 (дядько Данила Кондратський Михайло Леонідович).

Зараз ви читаєте новину «"Гукає маму. А Маша 40 день тому померла" - Леонід Кондратський на лікування внука просить допомоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути