вівторок, 30 листопада 2021 11:37

"Стерся колінний суглоб, а тепер таке й на другій нозі" - жінці на ендопротез потрібна допомога

Автор: Фото надане Ольгою Нетребою
  66-річна Ольга Нетреба з села Степанівка Боснянського району на Чернігівщині потребує ендопротезування лівого колінного суглобу. Вартість ендопротезу становить майже 100 тис.грн. Потрібна допомога.
66-річна Ольга Нетреба з села Степанівка Боснянського району на Чернігівщині потребує ендопротезування лівого колінного суглобу. Вартість ендопротезу становить майже 100 тис.грн. Потрібна допомога.

66-річна Ольга Нетреба із села Степанівка Боснянського району на Чернігівщині потребує ендопротезування лівого колінного суглобу. У вересні таку операцію перенесла на правій нозі. Вартість ендопротезу становить майже 100 тис. грн. Потрібна допомога.

"Я все життя працювала прибиральницею і сторожем у школі. 10 років тому з'явилися проблеми з правою ногою. Почало боліти коліно, - розповіла Gazeta.ua Ольга Нетреба. - Але мені доводилося багато ходити, бо доглядала за чоловіком-інвалідом. два роки тому він помер. Нога вже настільки боліла, що не могла терпіти, звернулася до обласного ортопеда. Сказав, стерся колінний суглоб, а тепер таке й на другій нозі. Пересуваюся з ходунками. Гроші на першу операцію збирали два роки, бо ендопротез коштує майже 100 тисяч гривень. Дочка взяла кредит. Гроші давали родичі, куми, друзі й сусіди. У вересні мене прооперували. Тепер таку ж операцію треба робити й на лівій нозі. І терміново. Інакше не ходитиму. Тому часу на збирання грошей немає. Дочка й досі виплачує кредит за першу операцію. Мушу звертатися до людей. Прошу в них допомоги на другу операцію. Буду вдячна за кожну гривню".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Одна хімія обходиться в 40 тисяч гривень" - молодій мамі на лікування раку потрібна допомога

Реквізити для допомоги:

картка Приватбанку: 5168 7554 5375 6484 (зять Ольги Нетреби Улітко Микола Миколайович).

Зараз ви читаєте новину «"Стерся колінний суглоб, а тепер таке й на другій нозі" - жінці на ендопротез потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути