субота, 11 квітня 2020 07:00

Гороскоп на вихідні: кому зірки обіцяють кохання, а кому – фінансовий злет

Гороскоп на вихідні: кому зірки обіцяють кохання, а кому – фінансовий злет
Говоріть коханим відверто про свої почуття. Фото: pixabay.com

У вихідні 11-12 квітня віддавайте борги. Не затримуйте у себе чужих речей. Не позичайте нічого без крайньої потреби. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Подбайте про підтримання затишної атмосфери у домі, - говорить астролог. – Але не дозволяйте собі потонути у клопотах. Зірки надихатимуть до створення прекрасного: пишіть вірші та музику, готуйте кулінарні шедеври. Не стримуйте палких поривань. Говоріть коханим відверто про свої почуття. Проведіть разом вечір за переглядом улюбленого фільму. Організуйте романтичну вечерю. На вас чекають незабутні враження. Кохання прийде у життя Тельців, Скорпіонів і Стрільців. Випадкова зустріч викличе вибух почуттів. Фінансовий злет зірки обіцяють Овнам і Левам".

Овен

У разі потреби можна дозволити собі попрацювати додатково на вихідні. Краще це зробити у суботу. Недільні заробітки не порадують.

Телець

Відкладіть розв'язання фінансових питань до понеділка. Помилки у розрахунках призведуть до збитків. Не дозволяйте нікому розпоряджатися вашою власністю.

Близнюки

Не розпочинайте ремонту та будівництва. Ці роботи обійдуться невиправдано дорого. Не дозволяйте себе ошукати. Рахуйте здачу, коли здійснюєте покупки.

Рак

Для задоволення власних потреб доведеться скористатися підтримкою спонсора. Гроші у руках не триматимуться. Підтримуйте листування з приємними людьми. Це підніме настрій.

Лев

Утримується стабільна фінансова ситуація. Не купуйте новий одяг. Він не носитиметься. Життя поставить перед вибором. Добре обдумуйте свої рішення.

Діва

Напередодні вихідних ви одержали лише частину очікуваного прибутку. Дефіцит коштів компенсуйте фантазією. Виручатиме бартер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт пояснив, як трудові мігранти будуть повертатися на роботу

Терези

Надміру коштів не буде. Але фінансових обмежень ви не відчуватимете. Вам щаститиме на цінні знахідки.

Скорпіон

У вашому розпорядженні не буде великої суми. Не допускайте безконтрольних витрат. Пустощі малечі призведуть до збитків. Пильнуйте.

Стрілець

Здійснити покупки краще у суботу. Недільні витрати принесуть розчарування. Не спокушайтеся на низькі ціни.

Козеріг

Економити не доведеться. Розраховуйте на матеріальну підтримку з боку близьких людей. Купіть те, що давно планували.

Водолій

Будьте готові до незапланованих витрат. Не залишайте без нагляду свої речі. Далеко від дому їхати не слід.

Риби

Зведіть до мінімуму грошові операції. Знайдіть таку форму відпочинку, яка не потребує значних фінансових внесків. Добре рахуйте гроші у магазині та біля банкомату.

Протягом тижня з 6 по 12 квітня треба визначатися зі своїми бажаннями. Працюйте наполегливо. Астролог розповіла, яким знакам зодіаку зірки пророкують безхмарне майбутнє.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: кому зірки обіцяють кохання, а кому – фінансовий злет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути