Ексклюзиви
неділя, 05 квітня 2020 20:00

Гороскоп на 6-12 квітня: яким знакам зодіаку зірки пророкують безхмарне майбутнє

Гороскоп на 6-12 квітня: яким знакам зодіаку зірки пророкують безхмарне майбутнє
Підвищується аварійність на автошляхах. Не слід поспішати. Фото: pixabay.com

Тиждень з 6 по 12 квітня – час можливостей і шансів. Годі сумніватися у своїх силах. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У вівторок Місяць буде уповні. Вдаватиметься усе, за що б не бралися, - каже астролог. - Визначтеся зі своїми бажаннями. Працюйте наполегливо. Погано почуватимуться люди з високим тиском. Підвищується аварійність на автошляхах. Не слід поспішати. Люди часто забуватимуть найважливіше. Доведеться кілька разів переробляти те, що вже було виконано. Безхмарне майбутнє зірки пророкують Близнюкам, Левам, Стрільцям і Водоліям".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Навчіться терпіти і чекати. Обмежте кількість телефонних розмов. Тоді до суперечки не дійде. Добре вестиметься тим, хто звик робити все самотужки. Частину заробленого відкладіть. Заощадження скоро стануть в нагоді.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Увага буде зосереджена на нестачі грошей. Бракуватиме на найнеобхідніше. Відмовтеся від продуктів, які важко перетравлюються. Перейдіть на роздільне харчування.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Це перехідний період. Якщо початок тижня буде малорезультативним, то від четверга планів та ідей стане чимало. Час втілювати їх у життя. На добрі заробітки можна розраховувати у вихідні. Бережіть стосунки, що тривають давно.

Рак (22 червня – 22 липня)

Відсутність взаємності у стосунках призведе до напруження в домі. Вечори звільняйте для спілкування з рідними і коханими. Стаєте легкою здобиччю для вірусів і мікробів. Уникайте скупчення людей.

Лев (23 липня – 23 серпня)

З'явиться відчуття, що ви здатні гори звернути. Використовуйте свої зв'язки та знайомства, аби зрушити справу на краще. Зараз корисно побути трохи егоїстом. Не оглядайтеся на інших.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Це тиждень раптових змін. З головою підете у роботу. Найважливіші справи заплануйте на четвер. Проблемні питання вирішуватимуться легко, якщо візьмете відповідальність на себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астропрогноз на квітень: напруга, несподіванки та неприємні сюрпризи

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Залишайтеся чесними самі з собою. Всидіти на двох стільцях не вдасться. Не довіряйте брехунам і самі намагайтеся говорити правду. Побути на самоті не вдасться. Але частина ваших гостей принесе цікаву та корисну інформацію.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Зараз краще помовчати і зачекати. Рухайтеся повільно. Ваше терпіння буде винагороджене. Усе, що не допрацювали раніше, гальмуватиме роботу. Якщо віддалися праці наповну, отримате особливу винагороду.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Часто спізнюватиметеся і через це багато втрачатимете. Тиждень покаже, хто є хто. Не чекайте, що інші підлаштуються під вас. Порадують високі заробітки. Серед нових знайомих не буде вашої половинки. Починати нові романи не варто.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Ви щедро ділитиметеся своїм досвідом. Будете гідним прикладом для наслідування. Не приховуйте від коханих своїх планів. Грошей у кишені – вдосталь. Не відмовляйте іншим у матеріальній підтримці.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Продумуйте кожен свій крок. Тоді все йтиме так, як хочете. Щоб досягти гармонії, треба чимось поступитися. Діліться з коханими планами на майбутнє. Не допускайте тривалого нервового напруження.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Доведеться маневрувати між тим, чого хочеться і що потрібно зробити. Тиждень втомлюватиме. Завершуйте роботу до заходу сонця. Заробітків вистачатиме на все необхідне. До романтичних стосунків ви поки неготові. Ініціативи коханих сприйматимете як щось недоречне.

У понеділок, 6 квітня, в Україні очікується 10-18° тепла. Астролог розповіла, коли чекати на приморозки і справжнє літо.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 6-12 квітня: яким знакам зодіаку зірки пророкують безхмарне майбутнє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути