неділя, 08 вересня 2019 20:00

Гороскоп на тиждень: як вдало прожити 9-15 вересня

Гороскоп на тиждень: як вдало прожити 9-15 вересня
Утримайтеся від сварок, стресу та екстремального відпочинку на вихідні. Фото: astrozodiac.net

Тиждень з 9 по 15 вересня буде багатим на успіхи. Пошкодує той, хто поспішатиме. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Гарний урожай зберуть ті, хто уміє чекати, - каже астролог. - Складайте плани на осінь. Будьте наполегливими, відкиньте усе, що заважає. В суботу буде місяць уповні. Напруження зростає. Уникайте контакту з людьми, які ускладнюють ваше життя. Утримайтеся від сварок, стресу та екстремального відпочинку на вихідні. Не поспішайте з покупкою. Через кілька тижнів ту саму річ придбаєте з хорошою знижкою".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Хотітимете усюди встигнути. Своєю поведінкою підштовхуватимете інших до активних дій. Грошей у кишені не стає більше. Це заставить пригальмувати. Покладіть край давній родинній сварці.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Все те, що вам обіцяли, не буде реалізоване. Коріться обставинам і чекайте вдалого моменту, аби заявити про себе. У вихідні настає ваш зоряний час.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Знадобиться уміння коритися обставинам. За терплячість гарно винагородять. Це тиждень піднесення. Закладайте фундамент для майбутніх перемог.

Рак (22 червня – 22 липня)

Переживете черговий спалах почуттів. Але подальшого розвитку стосунків чекати марно. Скоро з'ясуєте, що це не ваша людина і між вами нема нічого спільного.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Зануритеся у віртуальний світ. Працездатність зростає. Не витрачайте цінний час в інтернеті. Дратуватиме поведінка батьків і коханих. Ви не налаштовані на любощі і зітхання. Краще вихідні провести в офісі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бабине літо: коли почнеться та як довго триватиме

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Ваші бажання легко буде втілити у життя. Працюйте з натхненням, продумуйте кожен свій крок. Познайомитеся з людиною, яка стане вашим другом на довгий час.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Це тиждень розчарувань. Там, де очікували на перемогу, доведеться змиритися з поразкою. Не заганяйте себе в глухий кут. Зачекайте і обдумайте кожен крок. Перевіряйте свою роботу, перш ніж віддати її керівництву.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Марно боротися за збільшення заробітків. Зараз ви спровокуєте зворотнє. У відрядження вирушайте на початку тижня. Поїздки від п'ятниці принесуть більше клопотів, ніж користі.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Ви не боїтеся клопотів і легко розправляєтеся з ними. Шукайте додаткового заробітку. Прагматичність коханих обламуватиме крила. Переслідуватиме бажання знайти собі цікавішого співбесідника. Не зраджуйте своїм почуттям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Софії Шиловій на обстеження рідкісного захворювання потрібно 12 тисяч євро

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Отримаєте задоволення від життя. Не затягуйте з реалізацією своїх планів. Дбайте за майном. Відкладіть реорганізацію бізнесу, який він добре працює.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Те, що вам потрібне, саме вас знайде. Не женіться за тим, що не вдається. Відкладіть переїзд на нове місце проживання. Він буде невдалим. Прислухайтеся до порад старших друзів.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Залишайтеся осторонь чужих конфліктів і тільки виграєте з цього. Не плануйте серйозних змін в особистому житті. Партнери не чутимуть один одного. Пропозицію руки і серця відкладіть до кінця осені.

Кому щаститиме у фінансових справах і чиє життя зміниться на краще, розповіла астролог у гороскопі на 7-8 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на тиждень: як вдало прожити 9-15 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути