Ексклюзиви
субота, 07 вересня 2019 07:00

Гороскоп на вихідні: астролог назвала знаки, життя яких зміниться на краще

Гороскоп на вихідні: астролог назвала знаки, життя яких зміниться на краще
У фінансових справах щаститиме Близнюкам і Терезам. Фото: astrozodiac.net

Суботній ранок 7 вересня видасться дуже важким. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Відмінятимуться домовленості. Важко сприйматимуться будь-які зміни, - говорить астролог. - Тривога та занепокоєність наповнять серця людей. На світанку тварини й люди будуть поводитися агресивно. Оминайте вуличних собак і котів. Не залишайте дітей без нагляду надворі. Збільшується кількість травмувань. Подорожі краще планувати на неділю. У Раків, Водоліїв і Риб життя зміниться на краще. У фінансових справах щаститиме Близнюкам і Терезам".

Овен

Очікується кілька радісних подій. У коханні та подружньому житті відбудуться зміни на краще. Можна планувати поповнення у родині. Стережіться злодіїв. Намагайтеся захистити свій гаманець від крадіжки.

Тілець

Ви можете понести помітні збитки через дії партнерів. Не беріть участі у майнових суперечках з родичами. Програєте. Відкладіть вирішення фінансових проблем до понеділка.

Близнюки

Фінансова підтримка не знадобиться. Нещодавно одержаних коштів вистачатиме на усе необхідне. Придбання одягу бажано відкласти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "20 років рятував життя людям, зараз сам цього потребує" – дружина благає врятувати її чоловіка-ДСНСника

Рак

Вам щаститиме у фінансових справах. Проте знайте міру. Не всі комерційні пропозиції будуть вигідними. Розраховуйтеся за товари готівкою.

Лев

Вам не вистачатиме практичності у веденні справ. Є ризик позбавитися частини доходів. Зверніться по допомогу до досвідчених людей. Подбайте про вдосконалення свого іміджу.

Діва

Багато грошей у ці дні не заробити. Не варто й прагнути цього. Будьте щедрими на допомогу ближньому. Подавайте милостиню.

Терези

Ви матимете нагоду придбати необхідні речі. Грошей вистачатиме. Справи йтимуть добре. Обмежувати себе у чомусь не доведеться.

Скорпіон

У вашому розпорядженні буде обмаль готівки. Доведеться звертатися до заощаджених раніше коштів. Доброзичливці посіять зерно недовіри між вами й коханими. Будьте чесними. Навіть мала неправда може зіпсувати стосунки з дорогими людьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спокусливий купальник та апетитні форми: Тіна Кароль показала секс біля басейну

Стрілець

Створити надійний союз найближчим часом не вдасться. Ці дні сприятимуть розірванню стосунків. Бережіть мир у своєму домі.

Козеріг

Гаманець залишатиметься напівпорожнім. Поки що доведеться з цим змиритися. Можете розраховувати на підтримку друзів. Вони не залишать вас у скруті.

Водолій

Проблем з грошима не буде. Але не поспішайте з ними розставатися. Вдалих внесків зробити не вдасться.

Риби

Не шукайте підробітку. Нагальної потреби у цьому не буде. Забезпечити свої поточні потреби ви й без того зможете. Краще відновіть сили перед наступним робочим тижнем.

Синоптики розказали, коли чекати на бабине літо і скільки часу воно триватиме.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: астролог назвала знаки, життя яких зміниться на краще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути