Ексклюзиви
неділя, 07 листопада 2021 20:00

Гороскоп на 8-14 листопада: кому цього тижня вдаватиметься усе

Гороскоп на 8-14 листопада: кому цього тижня вдаватиметься усе
До перукаря сходіть у суботу. Новий колір волосся пасуватиме. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 8 по 14 листопада побалуйте себе подарунками. Це вдалий час для придбання смартфонів. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вдасться зробити давно заплановане, - говорить астрологиня. – Пильнуйте за змінами у графіку руху транспорту, щоб не спізнитися. Стежте, під чим ставите підпис. Багато помилок люди нароблять у договорах. Торгівля не принесе високих заробітків. Затримається доставка товарів, деякі речі покупці повертатимуть, бо браковані. Перевірте пошту. Відпишіть на листи, які залишилися без відповіді. Спадок оформляйте в четвер. До перукаря сходіть у суботу. Новий колір волосся пасуватиме. Усе цього тижня вдаватиметься Левам, Ракам, Тельцям і Близнюкам. Тиждень буде насичений подіями і принесе високі заробітки".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Справлятимете гарне враження на всіх. У середу варто йти на співбесіду, в п'ятницю - шукати пару на сайті знайомств. Тиждень подарує незабутню зустріч з друзями. Згадайте щасливі моменти дитинства чи студентські роки.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Налагоджений бізнес порадує заробітком, але нещодавно розпочаті справи принесуть збитки. Легко закохуватиметеся. Уникайте стосунків з одруженими.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Хороші доходи принесе робота в команді. Хто працює сам на себе, змушений боротися з конкурентами. Поступіться і виграєте з цього. Відправте коханим приємне повідомлення.

Рак (22 червня - 22 липня)

Сумлінно виконуйте те, що вмієте. Успіх не забариться. Доля демонструє прихильність. Якщо довго прийматимете рішення, прогавите все.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Можна розпочинати ремонт. Перед встановленням бойлера змініть електропроводку у домі. Сварок у родині поменшає, якщо будете відвертіші. Порадуйте дітей шарлоткою. Самі від солодощів відмовтеся.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Гарно почуватимуться ті, хто подорожуватиме. Грошей у кишені побільшає. Вчасно сплачуйте за оренду житла та комунальні послуги. Кохані приголомшать красою. Почуття спалахнуть з новою пристрастю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на листопад: кого цей місяць зробить по-справжньому щасливим

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Відкладіть операції з нерухомістю. Не варто орендувати нове житло. Багато часу витрачатимете на дорогу до роботи. Сусіди матимуть претензії. Відстоюйте свою позицію.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Відмовтеся від кредитів. Холодильники та морозильні камери купуйте в п'ятницю. У суботу варто витрачатися тільки на продукти й побутову хімію. Не проспіть щастя. На вихідних вберіться розкішно. Кохання зустрінете в найменш очікуваному місці.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не бійтеся змінювати напрямок діяльності. Вдалий час, аби працювати над іміджем і заявляти про себе. Цього тижня можна як зустріти нове кохання, так і втратити стосунки, які будували роками. Бережіть нерви. Усі хвороби через них.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Ігноруйте рекламу про кредитування. Не варто купувати автомобіль. Зимове взуття оберіть на вихідних. Застрахуйте майно. Встановіть протипожежну сигналізацію.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Надмірні апетити задовольнити не зможете. Заощаджуйте. Покупки будуть невдалі. Обережно з обіцянками. Не варто розпочинати нових стосунків, доки не завершили попередні.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Зрадять ті, на кого покладалися. Колеги ставатимуть конкурентами. Не намагайтеся когось перевиховати. Заводити службові романи не слід.

Астрологиня зробила прогноз на вихідні і розповіла, до кого липнутимуть гроші та подарунки.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 8-14 листопада: кому цього тижня вдаватиметься усе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути