неділя, 31 жовтня 2021 07:00

Гороскоп на листопад: кого цей місяць зробить по-справжньому щасливим

Гороскоп на листопад: кого цей місяць зробить по-справжньому щасливим
Листопад винагородить щедрих і терплячих. Діліться порадами, жертвуйте на благодійність. Фото: pixabay.com

У листопаді чекайте на диво. Настане довгоочікувана вагітність, запропонують роботу мрії, вдасться підвищити заробітки та покращити житлові умови. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Початок місяця змусить понервувати і змінити плани, - говорить астрологиня. – Змиріться. Перенесіть те, що не вдається. Листопад винагородить щедрих і терплячих. Діліться порадами, жертвуйте на благодійність. Турбуватиме відчуття боргу. Поверніть частину позики за першої нагоди. Не варто вкладати кошти у придбання гаражів. Авто купуйте на початку місяця. Якщо плануєте поповнення у родині, завагітніти вдасться після 15 листопада. По-справжньому щасливими себе відчують Леви, Скорпіони, Тельці і Козероги".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Місяць потішить заробітками та щасливими новинами. Запрошуйте до себе друзів і родичів. Чимало компліментів почуєте. Застілля підніме настрій, а бесіди надихнуть до змін.

Телець (21 квітня - 20 травня)

На вас чекають цікаві романтичні пригоди. Друзі запросять на весілля і дні народження. Скористайтеся шансом зустріти пару.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Самотні мають шанс знайти пару. Сходіть у кінотеатр чи на концерт. Втілюйте в життя найсміливіші бажання. Бережіть вуха. Носіть шапку.

Рак (22 червня - 22 липня)

Місяць принесе гарні заробітки. Побалуйте рідних подарунками. Здолати головний біль допоможе ранкова гімнастика та йога.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Марно намагаєтеся прокладати шлях до серця коханих через гроші й подарунки. Нагадають про себе хронічні захворювання. Вчасно лікуйте жовчний міхур і печінку.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

На невдачі реагуйте спокійно. Усе відбувається до кращого. Поганяйте з дітьми м'яча у дворі. Почуватиметеся молодими й енергійними. Стежте за роботою нирок. Не ігноруйте болю у спині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 25-31 жовтня: для кого цей тиждень стане найщасливішим

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Допомагайте ближнім, радійте успіхам друзів. Змінювати покрівлю в домі краще на початку місяця. Візьміть перевірену бригаду, щоб роботу виконали швидко та сумлінно.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Кохані та друзі намагаються догодити. Цінуйте їхні поради. Відмовтеся від ковбаси й сосисок. Забудете про біль у шлунку.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Час думати про освідчення. Сподобаєтеся батькам коханих. Знижується гострота зору. Не працюйте вночі. Одягайте сонцезахисні окуляри в ясні дні.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Боріться за щастя. Підтримайте морально та матеріально тих, хто цього потребує. Дайте коханим відпочити. Займіться вихованням малечі. Замініть молоко на ряжанку та кефір.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Поясніть коханим, що хочете побути наодинці. Це дозволить розібратися з планами на майбутнє. Відвідайте остеопата. Забудете надовго про головні болі та радикуліт.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Оцінюйте людей за вчинками, а не обіцянками. Почнете поважати тих, кого раніше недолюблювали. Глянете по-іншому на друзів. Замініть тістечка на фініки й інжир.

Вихідні в Україні будуть теплі. Температура вдень доходитиме до +18°C.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на листопад: кого цей місяць зробить по-справжньому щасливим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути