пʼятниця, 03 квітня 2020 07:00

Гороскоп на 3 квітня: чиї бажання нарешті здійсняться

Гороскоп на 3 квітня: чиї бажання нарешті здійсняться
Намагайтеся менше говорити. Слухайте. Аналізуйте. Фото: pixabay.com

3 квітня будьте обережними зі своїми бажаннями. Вони починають здійснюватися. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Ставтеся уважно до інформації, що надходить, - говорить астролог. - Серед загального її потоку зустрінеться вкрай необхідна. Намагайтеся менше говорити. Слухайте. Аналізуйте. Добре працюватимуть майстри-ремісники. На світ з'являться справжні шедеври народного мистецтва. День надихатиме господинь на оновлення хатнього інтер'єру. Добрий час, аби розпочати ремонт. Цього дня нарешті здійсняться бажання Левів, Козерогів і Риб".

Овен

Залишається невисоким рівень доходів. Не шукайте додаткових заробітків. Вас не задовольнять нові пропозиції. Зачекайте.

Телець

Падає рівень працездатності, тому зменшується заробіток. Не час відкривати нові крамниці чи підприємства. Вони будуть збитковими.

Близнюки

Через різницю в темпераменті кохані не можуть зрозуміти ваших вчинків. Вони вимагатимуть від вас вияву почуттів. Ви ж говоритимете їм про свою надійність.

Рак

Похід по крамницях краще відкласти. Залишайтеся вдома. Ви легко закохуватиметеся. Ризикуєте потрапити до любовного трикутника. Будьте вірні своїм партнерам.

Лев

Зав'язати нові знайомства онлайн вам допоможуть давні друзі. Не пропустіть нагоди розширити коло свого спілкування. Перед вами розкриються нові перспективи.

Діва

Вашим гаманцем намагатимуться скористатися оточуючі. Декому ви не зможете відмовити. Куплені одяг і взуття не будуть довго носитися. Протягом дня до вас звертатиметься багато людей. Така популярність не порадує. Почуватиметеся виснаженими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 30 березня – 5 квітня: чим шокує перший тиждень квітня

Терези

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Їх вистачатиме на прожиток. Не бажано користуватися послугами сайтів знайомств. Цього дня достойної пари годі шукати.

Скорпіон

Ваша економічна політика потребує перегляду. Не робіть ставку на зменшення витрат та накопичення грошей. Збільшуйте фінансовий оборот.

Стрілець

Не треба вкладати кошти в оновлення професійного обладнання. Воно не прослужить довго. Уникайте конфліктів з літніми людьми. Зіпсовані стосунки доведеться довго відновлювати.

Козеріг

Страх перед майбутніми змінами примусить вас відмовитися від пропозиції руки й серця. Про це ви з часом пошкодуєте. Бо нові кандидати довго не з'являтимуться.

Водолій

Не ходіть по крамницях без певної мети. Ввечері здивуєтеся кількості безладно витрачених грошей. Уникайте штрафних санкцій.

Риби

Краще вестимуться фінансові справи у другій половині дня. Не дозволяйте партнерам по бізнесу підштовхувати вас до невдалих грошових операцій.

Найяскравіший Супермісяць року - так званий рожевий Місяць - українці зможуть спостерігати в ніч з 7 на 8 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 3 квітня: чиї бажання нарешті здійсняться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути