неділя, 29 березня 2020 20:01

Гороскоп на 30 березня – 5 квітня: чим шокує перший тиждень квітня

Гороскоп на 30 березня – 5 квітня: чим шокує перший тиждень квітня
Знадобиться уміння вигризати свої права та можливості. Фото: pixabay.com

Тиждень з 30 березня по 5 квітня – складний і підступний. Люди виявлятимуть усі темні сторони своєї натури. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Оточуючі стануть агресивними, підставлятимуть усіх навколо, - каже астролог. – Легко жертвуватимуть стосунками. Найбільше постраждають порядні і чесні. Перший тиждень квітня шокує несподіваними зізнаннями друзів і коханих. Знадобиться уміння вигризати свої права та можливості. Важко буде протистояти жорстокості та хамству. Зміна роботи розчарує. Звільнятися не час. У середу і четвер не можна вкладати кудись гроші. Вони зникатимуть. Стережіться поранень. Важко загоюватимется шкіра. Залишаться шрами".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Руйнуватиметься те, що раніше добре працювало. Уникайте суперечок з конкурентами. Вони будуть сильнішими, а до поразки ви зараз не готові.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не втрачайте контроль над собою. Бажання завдати шкоди комусь відіб'ється на вас. Пошуки додаткових джерел прибутку не покращать матеріальної ситуації. Відмовтеся від кредиток.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не беріть на себе відповідальності за чужі гроші. Ініціатива буде покарана. У ваше життя повернуться колишні кохані. Ця пригода буде невдалою. Вкотре розчаруєтеся.

Рак (22 червня – 22 липня)

Тиждень почнеться вдало, але вже у вівторок зрозумієте, що удача іде в ногу з неприємностями. Не шкодуйте про втрачені можливості. Доля оберігатиме вас від більших втрат.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Єдиний знак, що почуватиметься щасливчиком. Ви динамічні і сповнені сил. Якщо хочете, щоб щось вдалося, зробіть це самі. Інші тільки заважатимуть. Кохані будуть особливо ніжними і щирими. Ваші почуття – взаємні.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Оточуючі активно встромлятимуть вам палки в колеса. Забудьте про великодушність. Конкуренти і колишні партнери виявлятимуть найгірші риси свого характеру. Надто довірливим доведеться не раз плакати і розчаровуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МВФ дасть Україні 8 мільярдів доларів – Зеленський

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не дійте за спиною партнерів. Зберігайте чужі таємниці, якщо не хочете втратити власний авторитет. Гаманець залишається напівпорожнім. Серйозно вплинути на стан фінансових справ зараз буде важко.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Про розвиток бізнесу зараз дбати марно. Уникнути збитків зуміють одиниці. Вчасно ремонтуйте сантехніку. Іронічний тон на адресу коханих спровокує агресію з їхнього боку. Слідкуйте за словами, якщо хочете зберегти мир у домі.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Життя випробовуватиме на здатність витримати удар і дати гідну відсіч. Залишайтеся вірними своїм переконанням. Не ведіться на погрози і зовнішній тиск. Ті, хто роблять шкоду, скоро відступлять.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Розпочинається тривалий період прориву і перемог. Дійте впевнено і спокійно. Щоб вберегтися від невдач, уникайте участі у суперечках. Тиждень сприяє укріпленню родинних стосунків. Зробіть щось приємне для коханих.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Упевнено рухайтеся до мети. Зараз можете планувати свої справи на два роки вперед. У вас маса шансів та здібностей, аби заявити світу про себе. Вчіться, удосконалюйтеся.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не розповсюджуйте плітки, якщо не хочете стати їхнім героєм. Даремно ображатися на людей, які намагаються вам нашкодити. Дайте гідну відсіч і сприйміть це як досвід.

Астролог розповіла, як не впасти в депресію під час карантину.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 30 березня – 5 квітня: чим шокує перший тиждень квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути