неділя, 31 жовтня 2021 20:01

Гороскоп на 1-7 листопада: кого щедро винагородить початок місяця

Гороскоп на 1-7 листопада: кого щедро винагородить початок місяця
За два місяці до Нового року перегляньте справи, які не вдавалися цьогоріч. Фото: pixabay.com

Тиждень з 1 по 7 листопада – це час змін. Відстоюйте власні інтереси і розпочинайте справи, на які бракувало сили у жовтні. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Багатьох турбуватимуть мігрені, - говорить астрологиня. – Коливатимуться показники тиску. Погано почуватимуться гіпотоніки. Не плануйте на ці дні активних і виснажливих тренувань. Буде корисний обідній сон у вихідні. Це допоможе швидше відновитися. За два місяці до Нового року перегляньте справи, які не вдавалися цьогоріч. Доведеться ділити спадок і планувати переїзд. Роботу шукайте у вівторок. Запропонують високу зарплатню. Початок місяця щедро винагородить працьовитих і терплячих, мудрих і цілеспрямованих. Залишайтеся милосердними. Не відмовляйте друзям у допомозі, помиріться із сусідами".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Легко знаходитимете спонсорів. Це найбільш плідний період року. Від понеділка робіть усе, аби досягти мети. Кохані хочуть пригод. Якщо вони вирушать у подорож чи відрядження, довіряйте. Хотітиметься смачного та корисного десерту. Запечіть яблука з сиром і родзинками.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Лякатиме нестабільність. Зарано опускаєте руки та втрачаєте впевненість у завтрашньому дні. Все вдасться налагодити у вихідні.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Мало що вдасться. Час міняти електропроводку в домі. Стежте за станом витяжок та роботою газових колонок.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не бійтеся випробувань, вони загартують. Початок тижня буде складний. Та в п'ятницю зі свіжими ідеями знову приступите до роботи. У вихідні купуйте автомобілі, велосипеди і тренажери.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Краще закінчувати справи, ніж розпочинати. Подбайте про збереження майна, зачекайте з ремонтом. Зносити стіни не варто. Зробите оселю аварійною.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Погоджуйтеся на додаткову роботу. Розчарування зазнають пари, які недавно побралися. Боріться за щастя і тримайте міцно за руку того, хто любить вас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики розповіли, яким буде початок листопада в Україні

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Надійде гарна винагорода за жовтень. Розпочинати будівництво краще в суботу вранці. Майстри не підведуть і грошей вистачить, аби все завершити вчасно.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Не накопичуйте гроші на картках. Нехай вони працюють на вас. Попереду найперспективніші два місяці року. Буде достатньо сили та впливу, аби заявити світу про себе. Відвідайте батьків.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Доля утримує від хибних кроків. Не засмучуйтеся, якщо спізнилися на співбесіду. Ця робота не підійде. Кохані контролюватимуть вас.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Якщо плануєте великі покупки, перегляньте, чи вистачить грошей на місяць. Заробітки надійдуть в останніх числах листопада.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Конкуренти ставитимуть палиці в колеса. Демонструйте здібності, захищайте власні інтереси. Ламатимуться крани, заб'ється каналізація.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Повернуть старий борг. Щаститиме з покупками. Відчуєте фінансову стабільність. Безжально викидайте порване взуття і надщерблений посуд.

У листопаді чекайте на диво. Настане довгоочікувана вагітність, запропонують роботу мрії, вдасться підвищити заробітки та покращити житлові умови.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 1-7 листопада: кого щедро винагородить початок місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути