понеділок, 10 травня 2021 07:00

Гороскоп на 10 травня: кому нарешті всміхнеться удача

Гороскоп на 10 травня: кому нарешті всміхнеться удача
У понеділок люди не будуть уважними. Кожен чутиме лише свої аргументи. Фото: pixabay.com

10 травня – доба перед молодиком. Зранку людей турбуватимуть незавершені минулого тижня справи. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Багато клопоту принесуть справи, на які покладали великі сподівання, - говорить астрологиня. – Часто поштовхом до дій будуть заздрість і почуття матеріальної неспроможності. Проте саме цього дня не варто шукати справедливості. Принципово змінити ситуацію не вдасться. Бажано відмінити важливі переговори. У понеділок люди не будуть уважними. Кожен чутиме лише свої аргументи. Досягти згоди буде важко. Удача нарешті посміхнеться Стрільцям, Близнюкам і Водоліям".

Овен

Очікуються чергові грошові надходження. Відкладіть підписання майнових доручень. Не відмовляйте рідним у фінансовій підтримці.

Телець

Збільшуються заробітки. Фінансові операції проходитимуть без затримок. Не варто купувати меблі. Розпочатий ремонт затягнеться надовго.

Близнюки

Помилки під час оформлення фінансової документації принесуть збитки. Торговельні операції пройдуть невдало. Робіть лише необхідні покупки.

Рак

Не дозволяйте собі лінуватися. Погоджуйтеся на додаткові підробітки. Створіть грошовий запас. Незабаром він знадобиться вам і вашим рідним.

Лев

У вашому розпорядженні обмаль коштів. Робити внески у нові проекти небезпечно. Фінансової вигоди такий крок не принесе. Обмежте витрати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найбільш екологічно чисту область в Україні

Діва

Візьміть участь у спонсорській підтримці малозабезпечених. Не шкодуйте грошей на потреби дітей. Бажання збагатитися призведе до матеріальних втрат.

Терези

Грошей достатньо для реалізації запланованого. Найважливіші розрахункові операції здійсніть до заходу сонця. Не варто купувати офісну техніку.

Скорпіон

Обмежте свої бажання. Задоволення несвоєчасних забаганок дорого обійдеться. Збільшення доходів не очікується.

Стрілець

День підвищеного економічного ризику. Фінансові плани руйнуватимуться. Нові пропозиції партнерів не задовольнятимуть вас. Пильнуйте за рухом грошей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікар розповіла, як позбутися головного болю через негоду

Козеріг

День дрібних фінансових неприємностей. Уникайте штрафних санкцій. Не робіть боргів. Будьте готові до непередбачених витрат.

Водолій

Посилюється тиск фінансових проблем. Пошуки додаткового заробітку не дадуть бажаних результатів. Відкладіть похід по крамницях.

Риби

Доходи потроху зростатимуть. Вкладайте гроші у довгострокові проекти. Займіться страхуванням свого майна. Купуйте товари для дому.

Астрологиня шокувала прогнозом на тиждень. Для кого цей час стане особливим?

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 10 травня: кому нарешті всміхнеться удача». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути