понеділок, 22 вересня 2008 12:46

Гордон Браун визнав помилки свого уряду

Гордон Браун визнав помилки свого уряду

Прем"єр-міністр Великої Британії Гордон Браун визнав наявність помилок, допущених ним під час перебування на посаді глави уряду.

Браун заявив, що вважає прорахунком первинне введення ним в дію ставки оподаткування в 10 пенсів, яку потім довелося анулювати.

До своїх успіхів прем"єр зарахував націоналізацію збанкрутілого іпотечного банку Nothern Rock і заборону так званої "короткої торгівлі" - однієї з найбільш спекулятивних видів операцій з корпоративними акціями - на Лондонській фондовій біржі.

Браун заявив, що ніколи не відчуває вдоволеність своїми діями.

"Я завжди хотів працювати краще, і я працюватиму краще", - пообіцяв прем"єр.

Браун переконує, що йому буде під силу впоратися з прем"єрськими обов"язками й надалі, оскільки очолюваний ним уряд "протистоїть викликам (сьогоднішньої цивілізації)" і "робить це правильно". Він також назвав діючий кабінет міністрів "досить згуртованим".

Разом з тим опубліковані опитування громадської думки демонструють, що довіра в країні як до Брауна особисто, так і до всієї Лейбористської партії падає.

Найсерйознішим ударом по прем"єрові можна вважати все більш зростаюче бажання віддати перевагу консерваторам населення 238 виборчих округів, де лейбористи на минулих виборах отримали перемогу над торі або іншими суперниками лише з мінімальною перевагою.

В зв"язку з цим не виключається, що на наступних загальних виборах правляча партія може потерпіти нищівну поразку, при цьому вона втратить більше половини свого нинішнього представництва в Палаті общин, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Гордон Браун визнав помилки свого уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути